BUREAU VANDAELE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BUREAU VANDAELE
Private companiesMetal Mining • BUREAU VANDAELE

Contactgegevens BUREAU VANDAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU VANDAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU VANDAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 28; 8200; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50380488 (+32-50380488) 50380488 (+32-50380488)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU VANDAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU VANDAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU VANDAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU VANDAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU VANDAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU VANDAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU VANDAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU VANDAELE
Products information BUREAU VANDAELE

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU VANDAELE
(Get full report from official database of BE for BUREAU VANDAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU VANDAELE
Addition kinds of activities for BUREAU VANDAELE

01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
30699904. Film, rubber | Film, rubber
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
50490105. Precisie gereedschappen | Precision tools
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij BUREAU VANDAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU VANDAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU VANDAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU VANDAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Projectleider/Functioneel Analist ERP (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 3D-ICT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is op zoek naar ondersteuning bij onderstaand takenpakket: projectbegeleiding ERP en functionele analyse van het domein aankoop. Beiden maken ongeveer voor de helft deel uit van de totaalopdracht. Doch is er geen strikte scheiding mogelijk op weekbasis. 1. Projectbegeleiding ERP Dimensies en autonomie van de functie · Heeft expert kennis van ERP-implementaties met impact op organisatie- kritische processen, in het bijzonder van aankopprocessen · Volgt mijlpalen en budgetten van het project op · Werkt op autonome basis · Moet proactief te werk gaan en zelf de nodige stappen en initiatieven hiertoe nemen · Beslist o.b.v. de opgebouwde expertise en ervaring over de gevolgde aanpak, stappen, timing etc. · Bewaakt de scope en volgt nauwgezet het beschikbare en gespendeerde budget op, alsook de ingezette resources Resultaatsgebieden Projectanalyse, Projectdefinitie en-planning, Projectuitvoering en-opvolging, Peoplemanagement, Rapporteren, Communicatie en contacten en Project- en kennisoverdracht. 2. Functionele analyse, domein aankoop Functioneleanalyse Het in kaart brengen, opvolgen en bijsturen van het elektronische purchase to pay binnen de hogeschool en binnen de wetgeving op overheidsopdrachten. communicatie en contacten Informeren en sensibiliseren van alle actoren en regelmatig overleggen met de projectpartners met als doel een draagvlak te creëren en het veranderingstraject van ERP – aankoop te ondersteunen.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van BUREAU VANDAELE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU VANDAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU VANDAELE. Laat een reactie achter voor BUREAU VANDAELE. BUREAU VANDAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU VANDAELE. Leave a respond for BUREAU VANDAELE. BUREAU VANDAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU VANDAELE op de google maps. Adres en contacten BUREAU VANDAELE
Location of BUREAU VANDAELE on the google maps. Address and contacts of BUREAU VANDAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU VANDAELE BUREAU VANDAELE: ARMAND STERNOTTE | YVAN WAUTERS | Romac NV | Douven Kunstgallerij | DE BAERDEMAEKER

Other related companies as BUREAU VANDAELE: ARMAND STERNOTTE | YVAN WAUTERS | Romac NV | Douven Kunstgallerij | DE BAERDEMAEKER

BUREAU VANDAELE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU VANDAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf BUREAU VANDAELE bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 28; 8200; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van BUREAU VANDAELE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU VANDAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU VANDAELE, openstaande posities, locatie van BUREAU VANDAELE op de kaart.

BUREAU VANDAELE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU VANDAELE, company assigned to the tax number BE09263092041. The company BUREAU VANDAELE is located at the address: RIJSELSTRAAT 28; 8200; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Charpentes and couvertures. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of BUREAU VANDAELE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU VANDAELE is not available. You also can look at reviews of BUREAU VANDAELE, open positions, location of BUREAU VANDAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU VANDAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU VANDAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU VANDAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU VANDAELE, employees, financial statistics.