JOHAN SERGEANT

Contactgegevens JOHAN SERGEANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN SERGEANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN SERGEANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZENPAD 9; 2242; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34846497 (+32-34846497) 34846497 (+32-34846497)

Fax (fax): +32 (3) 301-87-42 +32 (3) 301-87-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN SERGEANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN SERGEANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN SERGEANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN SERGEANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN SERGEANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN SERGEANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN SERGEANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN SERGEANT
Products information JOHAN SERGEANT

BTW identificatienummer (tax): BE08013397216
Ondernemingsnummer: 7037536621
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 881,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JOHAN SERGEANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN SERGEANT
(Get full report from official database of BE for JOHAN SERGEANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN SERGEANT
Addition kinds of activities for JOHAN SERGEANT

501201. Automobielmakelaars | Automotive brokers
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
12210000. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
36340106. Eierkoks, elektrisch | Egg cookers, electric
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
59320201. Kunstvoorwerpen, antiek | Art objects, antique

Werken bij JOHAN SERGEANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN SERGEANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN SERGEANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN SERGEANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

Zoek naar antwoorden van JOHAN SERGEANT in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN SERGEANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN SERGEANT. Laat een reactie achter voor JOHAN SERGEANT. JOHAN SERGEANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN SERGEANT. Leave a respond for JOHAN SERGEANT. JOHAN SERGEANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN SERGEANT op de google maps. Adres en contacten JOHAN SERGEANT
Location of JOHAN SERGEANT on the google maps. Address and contacts of JOHAN SERGEANT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN SERGEANT JOHAN SERGEANT: BUURTSLAGERS | GRAINETERIE DES CHARMES | Costa A | BOULANGERIE COUPEZ | EAMTM

Other related companies as JOHAN SERGEANT: BUURTSLAGERS | GRAINETERIE DES CHARMES | Costa A | BOULANGERIE COUPEZ | EAMTM

JOHAN SERGEANT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN SERGEANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013397216. Het bedrijf JOHAN SERGEANT bevindt zich op het adres: HAZENPAD 9; 2242; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 881,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JOHAN SERGEANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN SERGEANT is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN SERGEANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN SERGEANT, openstaande posities, locatie van JOHAN SERGEANT op de kaart.

JOHAN SERGEANT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN SERGEANT, company assigned to the tax number BE08013397216. The company JOHAN SERGEANT is located at the address: HAZENPAD 9; 2242; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 881,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in JOHAN SERGEANT were not found.
The main activity of JOHAN SERGEANT is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN SERGEANT is not available. You also can look at reviews of JOHAN SERGEANT, open positions, location of JOHAN SERGEANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN SERGEANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN SERGEANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN SERGEANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN SERGEANT, employees, financial statistics.