EAMTM

Contactgegevens EAMTM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EAMTM: address, phone, fax, email, website, opening hours

EAMTM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hanswijkvaart 77, Mechelen, Antwerpen, B-2800, België

Telefoon (phone): 32 15 43 17 17 32 15 43 17 17

Fax (fax): 32 15 43 32 54 32 15 43 32 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EAMTM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EAMTM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EAMTM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EAMTM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EAMTM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EAMTM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EAMTM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EAMTM
Products information EAMTM

BTW identificatienummer (tax): BE03229125976
Ondernemingsnummer: 8068328857
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in EAMTM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EAMTM
(Get full report from official database of BE for EAMTM)

Aanvulling soorten activiteiten voor EAMTM
Addition kinds of activities for EAMTM

02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered
39440000. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
51930103. Gedroogde bloemen | Dried flowers
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
79999900. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec

Werken bij EAMTM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EAMTM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EAMTM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EAMTM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Grondwerker (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meulebeke zoeken we voor directe opstart een grondwerker/wegenwerker. Je gaat manueel aan de slag in de grond-, beton-, stabilisatie-, afbraak- en recyclagewerken.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Productiemedewerker met doorgroeimogelijkheden- 3-ploegensysteem (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor één van onze bedrijven die composteerbare zakken en folies produceren uit hernieuwbaar materiaal zijn we opzoek naar productiemedewerkers die willen doorgroeien tot operatoren. Je takenpakket zal bestaan uit: - het inpakken van de geproduceerde producten - het uitvoeren van kwaliteitscontrole - Het stockeren van de goederen - het oplossen van kleine technische storingen aan de machines Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van EAMTM in sociale netwerken
Look for responds of EAMTM in social networks

Lees alle opmerkingen voor EAMTM. Laat een reactie achter voor EAMTM. EAMTM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EAMTM. Leave a respond for EAMTM. EAMTM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EAMTM op de google maps. Adres en contacten EAMTM
Location of EAMTM on the google maps. Address and contacts of EAMTM

Andere gerelateerde bedrijven als come EAMTM EAMTM: HUIS ERAM | GROEP ARGENTA | Wouters L | Germanes D | CHRISTIAN VANDER ZYPEN

Other related companies as EAMTM: HUIS ERAM | GROEP ARGENTA | Wouters L | Germanes D | CHRISTIAN VANDER ZYPEN

EAMTM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EAMTM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229125976. Het bedrijf EAMTM bevindt zich op het adres: Hanswijkvaart 77, Mechelen, Antwerpen, B-2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 119,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EAMTM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EAMTM is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EAMTM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EAMTM, openstaande posities, locatie van EAMTM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EAMTM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EAMTM, company assigned to the tax number BE03229125976. The company EAMTM is located at the address: Hanswijkvaart 77, Mechelen, Antwerpen, B-2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 119,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EAMTM were not found.
The main activity of EAMTM is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EAMTM is not available. You also can look at reviews of EAMTM, open positions, location of EAMTM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EAMTM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EAMTM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EAMTM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EAMTM, employees, financial statistics.