VER-TEC

Contactgegevens VER-TEC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VER-TEC: address, phone, fax, email, website, opening hours

VER-TEC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VESTSTRAAT 71; 3271; SCHERPENHEUVEL, België

Telefoon (phone): 475600258 (+32-475600258) 475600258 (+32-475600258)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VER-TEC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VER-TEC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VER-TEC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VER-TEC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VER-TEC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VER-TEC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VER-TEC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VER-TEC
Products information VER-TEC

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Installation Domotique, Electriciens, C?blage Electrique. Services: Devis Gratuit, Services d?Entretien, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air. Service: R茅f茅rences Disponibles, Installation R茅sidentielle, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage Central, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation du Gaz, Installation de Chaudi猫res, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage par le Sol, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VER-TEC
(Get full report from official database of BE for VER-TEC)

Aanvulling soorten activiteiten voor VER-TEC
Addition kinds of activities for VER-TEC

23390300. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
28340402. Koude middelen | Cold remedies
32720802. Monumenten, beton | Monuments, concrete
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial

Werken bij VER-TEC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VER-TEC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VER-TEC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VER-TEC. Looking for open vacancies in other companies

  • Shopmanager cosmetica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een  exclusief beautyconcept zijn wij op zoek naar gedreven persoonlijkheid om hun winkel te Brugge tijdelijk te runnen tijdens een zwangerschapsvervanging. Dit exclusief merk biedt producten aan met een natuurlijk parfum en prikkelt ieders zintuigen. De  artikelen zijn een must voor elke beautyliefhebber die streeft naar resultaat en kwaliteit in combinatie met een unieke geurbeleving. Als store manager heb je de dagelijkse leiding over je winkelfiliaal. Door je persoonlijke kwaliteiten weet je de klanten aan je te binden en je team te motiveren. Takenpakket: Klanten informeren over de producten en filosofie. Je verkoopt de producten op een deskundige & persoonlijke manier. Begeleiden, coachen en motiveren van je verkoopteam. Verrichten van verkoopondersteunende activiteiten. Verantwoordelijk voor de winkelpresentatie & de filiaaladministratie. Verantwoordelijk voor het commerciële- en personeelsbeleid. Zorg dragen voor de organisatie van de verwerking en de presentatie van de goederen. Verantwoordelijk voor de winkelomzet.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • Nationaal Management Trainee m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Vaste Job

    Als nationaal management trainee geniet je van een 2-jaar durende interne en externe opleiding. Je traject zal er zo uit zien: - Je opleiding zal verschillende facetten overkoepelen in onze afdeling logistiek, supply-chain, industriële activiteiten en petrochemie; - De training zal hoofdzakelijk in Antwerpen zijn, maar ook in andere vestigingen; - Als toekomstige nationale terminal manager zal je de verantwoordelijkheid leren en krijgen van het dagelijks reilen en zeilen van de plant. Het aantal aan te sturen mensen varieert van 20 tot 150; - We rekenen op volgende kwaliteiten/expertise in: mensenkennis, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid & klantenservice, planning, publieke relaties en financiën; - Probleemoplossend denken en werken is een key-eigenschap om een succesvolle manager te worden.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van VER-TEC in sociale netwerken
Look for responds of VER-TEC in social networks

Lees alle opmerkingen voor VER-TEC. Laat een reactie achter voor VER-TEC. VER-TEC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VER-TEC. Leave a respond for VER-TEC. VER-TEC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VER-TEC op de google maps. Adres en contacten VER-TEC
Location of VER-TEC on the google maps. Address and contacts of VER-TEC

Andere gerelateerde bedrijven als come VER-TEC VER-TEC: FA. VANDERBEEK | CEGIFA | FRANCISKA VAN HAUWAERT | MARC VIAENE | Lambert & Dauw NV

Other related companies as VER-TEC: FA. VANDERBEEK | CEGIFA | FRANCISKA VAN HAUWAERT | MARC VIAENE | Lambert & Dauw NV

VER-TEC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VER-TEC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf VER-TEC bevindt zich op het adres: VESTSTRAAT 71; 3271; SCHERPENHEUVEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. Lijst met producten zijn Activit茅s: Installation Domotique, Electriciens, C?blage Electrique. Services: Devis Gratuit, Services d?Entretien, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air. Service: R茅f茅rences Disponibles, Installation R茅sidentielle, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage Central, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation du Gaz, Installation de Chaudi猫res, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage par le Sol, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
De hoofdactiviteit van VER-TEC is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VER-TEC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VER-TEC, openstaande posities, locatie van VER-TEC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VER-TEC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VER-TEC, company assigned to the tax number BE02441680908. The company VER-TEC is located at the address: VESTSTRAAT 71; 3271; SCHERPENHEUVEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Air conditionn茅 and ventilation. Installation 茅lectrique r茅sidentielle. List of products are Activit茅s: Installation Domotique, Electriciens, C?blage Electrique. Services: Devis Gratuit, Services d?Entretien, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Activit茅s: Services de Conditionnement d'Air. Service: R茅f茅rences Disponibles, Installation R茅sidentielle, Devis Gratuit.. Installation & Entretien: Chauffage Central Domestique, Installation de Chauffage Central, Installation d'Equipements Sanitaires, Plomberie, Contr?leurs de Citernes 脿 Mazout Agr茅茅es, Installation du Gaz, Installation de Chaudi猫res, Chauffagistes, Ing茅nerie de Chauffage au Gaz, R茅paration de Chaudi猫res, Installation de Chauffage par le Sol, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Installation de Canalisations d'Eau, Installation de Salles de Bains, Installation de Chauffage 脿 Eau, Installation de Jacuzzis. Services: Devis Gratuit, Service 24h/24..
The main activity of VER-TEC is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VER-TEC is not available. You also can look at reviews of VER-TEC, open positions, location of VER-TEC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VER-TEC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VER-TEC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VER-TEC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VER-TEC, employees, financial statistics.