ROBERT HENDRICKX

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROBERT HENDRICKX

Contactgegevens ROBERT HENDRICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT HENDRICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT HENDRICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS MOMBAERSSTRAAT 89; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27570886 (+32-27570886) 27570886 (+32-27570886)

Fax (fax): +32 (15) 463-44-63 +32 (15) 463-44-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT HENDRICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT HENDRICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT HENDRICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT HENDRICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT HENDRICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT HENDRICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT HENDRICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT HENDRICKX
Products information ROBERT HENDRICKX

BTW identificatienummer (tax): BE06812042236
Ondernemingsnummer: 8185058593
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT HENDRICKX
(Get full report from official database of BE for ROBERT HENDRICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT HENDRICKX
Addition kinds of activities for ROBERT HENDRICKX

07220301. Combineren van diensten | Combining services
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order
79991513. Wave pool operatie | Wave pool operation

Werken bij ROBERT HENDRICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT HENDRICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT HENDRICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT HENDRICKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Asse zijn we momenteel op zoek naar een planner M/V. Je voornaamste taken zijn: - Dispatching van technische interventies; - Orderverwerking en facturatie; - Telefonisch onthaal; - Planning opmaken.

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Verkoper - verkoopster MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar gemotveerde verkopers. Je zal instaan voor het adviseren van de klanten bij hun aankopen, opmaken van bestelbonnen, opvolgen van leveringen, op- en afbouw van de afdeling, ... We zijn op zoek naar verkoper voor deze afdelingen : Home, Party, Food, Garden

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

Zoek naar antwoorden van ROBERT HENDRICKX in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT HENDRICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT HENDRICKX. Laat een reactie achter voor ROBERT HENDRICKX. ROBERT HENDRICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT HENDRICKX. Leave a respond for ROBERT HENDRICKX. ROBERT HENDRICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT HENDRICKX op de google maps. Adres en contacten ROBERT HENDRICKX
Location of ROBERT HENDRICKX on the google maps. Address and contacts of ROBERT HENDRICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT HENDRICKX ROBERT HENDRICKX: DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV | HUIS ZERO RETAIL | FA. MAUFORT | Grandelet | Derenne L

Other related companies as ROBERT HENDRICKX: DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV | HUIS ZERO RETAIL | FA. MAUFORT | Grandelet | Derenne L

ROBERT HENDRICKX is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT HENDRICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06812042236. Het bedrijf ROBERT HENDRICKX bevindt zich op het adres: FRANS MOMBAERSSTRAAT 89; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van ROBERT HENDRICKX is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT HENDRICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT HENDRICKX, openstaande posities, locatie van ROBERT HENDRICKX op de kaart.

ROBERT HENDRICKX is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT HENDRICKX, company assigned to the tax number BE06812042236. The company ROBERT HENDRICKX is located at the address: FRANS MOMBAERSSTRAAT 89; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of ROBERT HENDRICKX is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT HENDRICKX is not available. You also can look at reviews of ROBERT HENDRICKX, open positions, location of ROBERT HENDRICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT HENDRICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT HENDRICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT HENDRICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT HENDRICKX, employees, financial statistics.