DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV
Private companiesRailroad Transportation • DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

Contactgegevens DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoutetstr 7 2800 Mechelen, België

Telefoon (phone): 32.15 20 29 05 32.15 20 29 05

Fax (fax): 32.15 20 48 88 32.15 20 48 88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV
Products information DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05411560058
Ondernemingsnummer: 6728546142
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Tapestries,handcrafted

Product categorie (product category): Games and entertainment; Miscellaneous Products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV
(Get full report from official database of BE for DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV
Addition kinds of activities for DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

226299. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
448999. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
804904. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist
23110105. Tuxedos: gemaakt van aangekochte materialen | Tuxedos: made from purchased materials
24991603. Drijvende dokken, hout | Floating docks, wood
35599921. Parkeerplaats apparatuur en benodigdheden | Parking facility equipment and supplies
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
37510101. Bromfietsen en onderdelen | Mopeds and parts
63710200. Unie fondsen | Union funds

Werken bij DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV in sociale netwerken
Look for responds of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Laat een reactie achter voor DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. Leave a respond for DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV. DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV op de google maps. Adres en contacten DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV
Location of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV on the google maps. Address and contacts of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: CHAUSSURES LEHANE | Charlot D | Houba | Van den Bossche | OPTIEK VLIEGHE

Other related companies as DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV: CHAUSSURES LEHANE | Charlot D | Houba | Van den Bossche | OPTIEK VLIEGHE

DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05411560058. Het bedrijf DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV bevindt zich op het adres: Schoutetstr 7 2800 Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Games and entertainment; Miscellaneous Products. Lijst met producten zijn Tapestries,handcrafted.
De hoofdactiviteit van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, openstaande posities, locatie van DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV op de kaart.

DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, company assigned to the tax number BE05411560058. The company DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is located at the address: Schoutetstr 7 2800 Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Games and entertainment; Miscellaneous Products. List of products are Tapestries,handcrafted.
The main activity of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV is not available. You also can look at reviews of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, open positions, location of DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUR VAN WANDTAPIJTEN NV, employees, financial statistics.