JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE
Private companiesCoal Mining • JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

Contactgegevens JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE G.E. LEBON 25; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): +32 (10) 374-48-80 +32 (10) 374-48-80

Fax (fax): +32 (4) 999-52-57 +32 (4) 999-52-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE
Products information JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE04107208251
Ondernemingsnummer: 2184326171
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE
(Get full report from official database of BE for JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE
Addition kinds of activities for JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants

Werken bij JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BERTEM (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bertem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Bertem, Korbeek-Dijle en Kortenberg.

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • callcenter medewerker vastgoed (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PEETERS & GIOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mensen die hun woning verkopen opbellen om afspraken vast te leggen met een immokantoor om de mogelijkheden te bespreken. Ervaring vereist. Aangevuld met administratief werk.

Zoek naar antwoorden van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Laat een reactie achter voor JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. Leave a respond for JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE. JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE op de google maps. Adres en contacten JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE
Location of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE on the google maps. Address and contacts of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: A.B.C. | FA. CALORI | Lune SPRL | I.D.E.A. TRADING | M. CINJAERE

Other related companies as JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE: A.B.C. | FA. CALORI | Lune SPRL | I.D.E.A. TRADING | M. CINJAERE

JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107208251. Het bedrijf JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE bevindt zich op het adres: AVENUE G.E. LEBON 25; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, openstaande posities, locatie van JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE op de kaart.

JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, company assigned to the tax number BE04107208251. The company JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is located at the address: AVENUE G.E. LEBON 25; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE were not found.
The main activity of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE is not available. You also can look at reviews of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, open positions, location of JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-JACQUES DE MAERTELAERE, employees, financial statistics.