PAQUET SOLARTECHNIK

Contactgegevens PAQUET SOLARTECHNIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAQUET SOLARTECHNIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAQUET SOLARTECHNIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NISPERT 39; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87743750 (+32-87743750) 87743750 (+32-87743750)

Fax (fax): +32 (56) 464-61-72 +32 (56) 464-61-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAQUET SOLARTECHNIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAQUET SOLARTECHNIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAQUET SOLARTECHNIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAQUET SOLARTECHNIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAQUET SOLARTECHNIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAQUET SOLARTECHNIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAQUET SOLARTECHNIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAQUET SOLARTECHNIK
Products information PAQUET SOLARTECHNIK

BTW identificatienummer (tax): BE09837402343
Ondernemingsnummer: 6410491943
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 530,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAQUET SOLARTECHNIK
(Get full report from official database of BE for PAQUET SOLARTECHNIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAQUET SOLARTECHNIK
Addition kinds of activities for PAQUET SOLARTECHNIK

504401. Rekenmachines | Calculating machines
28990110. Magnetische inspectie olie of poeder | Magnetic inspection oil or powder
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
78120105. Film productie en distributie | Motion picture production and distribution
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij PAQUET SOLARTECHNIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAQUET SOLARTECHNIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAQUET SOLARTECHNIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAQUET SOLARTECHNIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider in de buitenschoolse kinderopvang (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen. Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden. Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen. Flexibiliteit is een must!

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP BRUGGE M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Automecanicien (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

    Type: Vaste Job

    Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van PAQUET SOLARTECHNIK in sociale netwerken
Look for responds of PAQUET SOLARTECHNIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAQUET SOLARTECHNIK. Laat een reactie achter voor PAQUET SOLARTECHNIK. PAQUET SOLARTECHNIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAQUET SOLARTECHNIK. Leave a respond for PAQUET SOLARTECHNIK. PAQUET SOLARTECHNIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAQUET SOLARTECHNIK op de google maps. Adres en contacten PAQUET SOLARTECHNIK
Location of PAQUET SOLARTECHNIK on the google maps. Address and contacts of PAQUET SOLARTECHNIK

Andere gerelateerde bedrijven als come PAQUET SOLARTECHNIK PAQUET SOLARTECHNIK: RESTAURANT L?ATELIER | BIRDS TRADING CO | VERZEKERINGEN LISSENS | MONSALVAET-PARSIFAL | J.Y. BETTE

Other related companies as PAQUET SOLARTECHNIK: RESTAURANT L?ATELIER | BIRDS TRADING CO | VERZEKERINGEN LISSENS | MONSALVAET-PARSIFAL | J.Y. BETTE

PAQUET SOLARTECHNIK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAQUET SOLARTECHNIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09837402343. Het bedrijf PAQUET SOLARTECHNIK bevindt zich op het adres: NISPERT 39; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 530,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire..
De hoofdactiviteit van PAQUET SOLARTECHNIK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAQUET SOLARTECHNIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAQUET SOLARTECHNIK, openstaande posities, locatie van PAQUET SOLARTECHNIK op de kaart.

PAQUET SOLARTECHNIK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAQUET SOLARTECHNIK, company assigned to the tax number BE09837402343. The company PAQUET SOLARTECHNIK is located at the address: NISPERT 39; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 530,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage 脿 l'Energie Solaire..
The main activity of PAQUET SOLARTECHNIK is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PAQUET SOLARTECHNIK is not available. You also can look at reviews of PAQUET SOLARTECHNIK, open positions, location of PAQUET SOLARTECHNIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAQUET SOLARTECHNIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAQUET SOLARTECHNIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAQUET SOLARTECHNIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAQUET SOLARTECHNIK, employees, financial statistics.