MICHEL LIEVIN

Contactgegevens MICHEL LIEVIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL LIEVIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL LIEVIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BATY GODIN 8; 1471; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67780764 (+32-67780764) 67780764 (+32-67780764)

Fax (fax): +32 (14) 402-24-84 +32 (14) 402-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL LIEVIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL LIEVIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL LIEVIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL LIEVIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL LIEVIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL LIEVIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL LIEVIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL LIEVIN
Products information MICHEL LIEVIN

BTW identificatienummer (tax): BE05428314208
Ondernemingsnummer: 8350402832
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Installation & Entretien: Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL LIEVIN
(Get full report from official database of BE for MICHEL LIEVIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL LIEVIN
Addition kinds of activities for MICHEL LIEVIN

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
30890503. Reddingsvlotten, nonrigid: kunststoffen | Life rafts, nonrigid: plastics
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
38410415. retractors | Retractors

Werken bij MICHEL LIEVIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL LIEVIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL LIEVIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL LIEVIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Medewerker tuinaanleg REGIO HERENTALS (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt samen met uw collega's in teams van 2 a 3 personen voor de aanleg van tuinen zowel bij particulieren klanten als bedrijven. klinkers leggen omheiningen plaatsen verhardingen vijvers zwembaden tuinhuizen houtconstructies ..

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Broechem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BROECHEM)

    Regio: BROECHEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van MICHEL LIEVIN in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL LIEVIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL LIEVIN. Laat een reactie achter voor MICHEL LIEVIN. MICHEL LIEVIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL LIEVIN. Leave a respond for MICHEL LIEVIN. MICHEL LIEVIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL LIEVIN op de google maps. Adres en contacten MICHEL LIEVIN
Location of MICHEL LIEVIN on the google maps. Address and contacts of MICHEL LIEVIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL LIEVIN MICHEL LIEVIN: FA. VANDECRUYS | CHRISTINE TITS | VAN MARCKE | Secelle A | JEAN-LUC LESCUT

Other related companies as MICHEL LIEVIN: FA. VANDECRUYS | CHRISTINE TITS | VAN MARCKE | Secelle A | JEAN-LUC LESCUT

MICHEL LIEVIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL LIEVIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05428314208. Het bedrijf MICHEL LIEVIN bevindt zich op het adres: RUE BATY GODIN 8; 1471; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 599,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Plomberie..
De hoofdactiviteit van MICHEL LIEVIN is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL LIEVIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL LIEVIN, openstaande posities, locatie van MICHEL LIEVIN op de kaart.

MICHEL LIEVIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL LIEVIN, company assigned to the tax number BE05428314208. The company MICHEL LIEVIN is located at the address: RUE BATY GODIN 8; 1471; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 599,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Plomberie..
The main activity of MICHEL LIEVIN is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL LIEVIN is not available. You also can look at reviews of MICHEL LIEVIN, open positions, location of MICHEL LIEVIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL LIEVIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL LIEVIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL LIEVIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL LIEVIN, employees, financial statistics.