IMMO NORDA HEATING

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • IMMO NORDA HEATING
Private companiesTransportation by Air • IMMO NORDA HEATING

Contactgegevens IMMO NORDA HEATING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO NORDA HEATING: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO NORDA HEATING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIEVEVROUWESTRAAT 23; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34856638 (+32-34856638) 34856638 (+32-34856638)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO NORDA HEATING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO NORDA HEATING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO NORDA HEATING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO NORDA HEATING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO NORDA HEATING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO NORDA HEATING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO NORDA HEATING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO NORDA HEATING
Products information IMMO NORDA HEATING

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO NORDA HEATING
(Get full report from official database of BE for IMMO NORDA HEATING)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO NORDA HEATING
Addition kinds of activities for IMMO NORDA HEATING

3296. Minerale wol | Mineral wool
35469901. Cartridge-geactiveerde handgereedschap | Cartridge-activated hand power tools
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij IMMO NORDA HEATING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO NORDA HEATING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO NORDA HEATING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO NORDA HEATING. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Emblem (EMBLEM)

    Regio: EMBLEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je analyseert op weekbasis en op dagbasis de voorraadbehoeften. Je maakt een wekelijkse planning op die bepaalt welk product er op welke lijn verpakt zal worden. De planning volg je dagelijks op en stuur je bij waar nodig. Je communiceert efficiënt met medewerkers van de Supply Chain afdeling en teamleiders van de productieafdeling. Je maakt een lange termijn planning op, op basis van je inzicht in het logistieke proces, de minimum stocks, verkoopcijfers en forecasts.

  • Interim Zorgkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • Industrieel Reiniger - deeltijds en/of flexi-job (namiddag) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Flexijob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Industrieel Reiniger (deeltijds). Heb je interesse om met een flexi-job contract aan de slag te gaan? Ben je beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van +/- 17u (bespreekbaar) tot +/- 20u30? Reageer dan vlug op deze vacature! Als industrieel reiniger ben je verantwoordelijk voor het reinigen en ontsmetten van de productieruimtes. Wanneer de productie ten einde is sta je in voor het onderhoud en de reiniging van de verschillende werkplaatsen en materieel. Om dit te bekomen gebruik je verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken.

Zoek naar antwoorden van IMMO NORDA HEATING in sociale netwerken
Look for responds of IMMO NORDA HEATING in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO NORDA HEATING. Laat een reactie achter voor IMMO NORDA HEATING. IMMO NORDA HEATING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO NORDA HEATING. Leave a respond for IMMO NORDA HEATING. IMMO NORDA HEATING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO NORDA HEATING op de google maps. Adres en contacten IMMO NORDA HEATING
Location of IMMO NORDA HEATING on the google maps. Address and contacts of IMMO NORDA HEATING

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO NORDA HEATING IMMO NORDA HEATING: Claerhoudt P | ETS. TOURNAY | SIMOGEL | DEGAND | JOZEF POLLEUNIS

Other related companies as IMMO NORDA HEATING: Claerhoudt P | ETS. TOURNAY | SIMOGEL | DEGAND | JOZEF POLLEUNIS

IMMO NORDA HEATING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO NORDA HEATING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf IMMO NORDA HEATING bevindt zich op het adres: LIEVEVROUWESTRAAT 23; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van IMMO NORDA HEATING is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO NORDA HEATING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO NORDA HEATING, openstaande posities, locatie van IMMO NORDA HEATING op de kaart.

IMMO NORDA HEATING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMMO NORDA HEATING, company assigned to the tax number BE06707672119. The company IMMO NORDA HEATING is located at the address: LIEVEVROUWESTRAAT 23; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of IMMO NORDA HEATING is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO NORDA HEATING is not available. You also can look at reviews of IMMO NORDA HEATING, open positions, location of IMMO NORDA HEATING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO NORDA HEATING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO NORDA HEATING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO NORDA HEATING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO NORDA HEATING, employees, financial statistics.