Claerhoudt P

Contactgegevens Claerhoudt P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claerhoudt P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claerhoudt P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hayettes 13; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 41 48 (+32-071 36 41 48) 071 36 41 48 (+32-071 36 41 48)

Fax (fax): +32 (69) 661-88-53 +32 (69) 661-88-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claerhoudt P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claerhoudt P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claerhoudt P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claerhoudt P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claerhoudt P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claerhoudt P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claerhoudt P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claerhoudt P
Products information Claerhoudt P

BTW identificatienummer (tax): BE04362915039
Ondernemingsnummer: 3331024169
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Claerhoudt P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claerhoudt P
(Get full report from official database of BE for Claerhoudt P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claerhoudt P
Addition kinds of activities for Claerhoudt P

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
33550101. Kabel, aluminium: gemaakt in walsen | Cable, aluminum: made in rolling mills
34710208. Zandstralen van metalen onderdelen | Sand blasting of metal parts
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency

Werken bij Claerhoudt P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claerhoudt P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claerhoudt P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claerhoudt P. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

 • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

 • Orderpicker met interesse in auto's - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zele zijn we momenteel op zoek naar een orderpicker die in twee ploegen wil werken. Heb jij kennis of affiniteit met auto's of auto-onderdelen en ben je op zoek naar een nieuwe logistieke functie? Heb je een eerste ervaring met orderpicking en ben je gemotiveerd om snel aan de slag te gaan? Werk je graag in twee ploegen en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Stuur ons zeker je CV door of bel ons op 09 292 10 90! Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in auto-onderdelen.

 • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

 • Chauffeur C/E - bouw (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een chauffeur C/E - Bouw Laden en lossen van beton, asfalt, boordstenen,...

 • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

 • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES LAARNE - DESTELBERGEN - HEUSDEN (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN.

 • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LE TOUQUET

  Type: Studentenjob

  Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

 • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

 • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: MARTHA BVBA

  Type: Vaste Job

  Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

 • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Claerhoudt P in sociale netwerken
Look for responds of Claerhoudt P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claerhoudt P. Laat een reactie achter voor Claerhoudt P. Claerhoudt P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claerhoudt P. Leave a respond for Claerhoudt P. Claerhoudt P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claerhoudt P op de google maps. Adres en contacten Claerhoudt P
Location of Claerhoudt P on the google maps. Address and contacts of Claerhoudt P

Andere gerelateerde bedrijven als come Claerhoudt P Claerhoudt P: Cristian Construct SPRL | Heytens | LI DJOYEUSE ETINTE | Pinte Fran?oise | TH?R?SA VAN HOUTTE

Other related companies as Claerhoudt P: Cristian Construct SPRL | Heytens | LI DJOYEUSE ETINTE | Pinte Fran?oise | TH?R?SA VAN HOUTTE

Claerhoudt P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claerhoudt P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04362915039. Het bedrijf Claerhoudt P bevindt zich op het adres: Rue des Hayettes 13; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Claerhoudt P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claerhoudt P is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claerhoudt P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claerhoudt P, openstaande posities, locatie van Claerhoudt P op de kaart.

Claerhoudt P is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claerhoudt P, company assigned to the tax number BE04362915039. The company Claerhoudt P is located at the address: Rue des Hayettes 13; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Claerhoudt P were not found.
The main activity of Claerhoudt P is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claerhoudt P is not available. You also can look at reviews of Claerhoudt P, open positions, location of Claerhoudt P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claerhoudt P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claerhoudt P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claerhoudt P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claerhoudt P, employees, financial statistics.