JACQUES NIELENS

Particuliere bedrijvenWatervervoer • JACQUES NIELENS
Private companiesWater Transportation • JACQUES NIELENS

Contactgegevens JACQUES NIELENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACQUES NIELENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACQUES NIELENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES EGLANTIERS 17; 7110; LA LOUVIبRE, België

Telefoon (phone): 64224175 (+32-64224175) 64224175 (+32-64224175)

Fax (fax): +32 (16) 149-51-98 +32 (16) 149-51-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACQUES NIELENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACQUES NIELENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACQUES NIELENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACQUES NIELENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACQUES NIELENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACQUES NIELENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACQUES NIELENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACQUES NIELENS
Products information JACQUES NIELENS

BTW identificatienummer (tax): BE06269042968
Ondernemingsnummer: 1506195068
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JACQUES NIELENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACQUES NIELENS
(Get full report from official database of BE for JACQUES NIELENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACQUES NIELENS
Addition kinds of activities for JACQUES NIELENS

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
37130203. Drankwagenlichamen | Beverage truck bodies
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
51120501. Bestandskaarten | File cards
83220301. Crisiscentrum | Crisis center

Werken bij JACQUES NIELENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACQUES NIELENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACQUES NIELENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACQUES NIELENS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE - DAGRITTEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur CE sta je in voor dagritten voor hoofdzakelijk nationaal transport. Je bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een elektrische transpallet.

  • operator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Gent  zijn we op zoek naar een machinebediener / inpakoperator (m/v):  Je verzorgt de verpakking van producten  Je staat in voor de bediening van meerdere inpakmachines (start-stop-bevoorrading-omschakeling) Je controleert de verpakte producten op kwaliteit Je leeft de veiligheids-, hygiëne- en kwaliteitseisen na

  • Chauffeur CE (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Langemark zijn we op zoek naar een chauffeur CE! Deze klant is gespecialiseerd in het leveren van stookolie. Als chauffeur CE sta je in voor het bevoorraden van particulieren regio West-Vlaanderen. Opstarten om 8u 's morgens.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van JACQUES NIELENS in sociale netwerken
Look for responds of JACQUES NIELENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACQUES NIELENS. Laat een reactie achter voor JACQUES NIELENS. JACQUES NIELENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACQUES NIELENS. Leave a respond for JACQUES NIELENS. JACQUES NIELENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACQUES NIELENS op de google maps. Adres en contacten JACQUES NIELENS
Location of JACQUES NIELENS on the google maps. Address and contacts of JACQUES NIELENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JACQUES NIELENS JACQUES NIELENS: WAFELBAKKERIJ NASMER | CENTRE SCOLAIRE ST.LOUIS | JEAN-MARIE BINARD | Media Advertising S.P.R.L. | VRANCKEN NICO

Other related companies as JACQUES NIELENS: WAFELBAKKERIJ NASMER | CENTRE SCOLAIRE ST.LOUIS | JEAN-MARIE BINARD | Media Advertising S.P.R.L. | VRANCKEN NICO

JACQUES NIELENS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACQUES NIELENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06269042968. Het bedrijf JACQUES NIELENS bevindt zich op het adres: AVENUE DES EGLANTIERS 17; 7110; LA LOUVIبRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JACQUES NIELENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JACQUES NIELENS is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACQUES NIELENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACQUES NIELENS, openstaande posities, locatie van JACQUES NIELENS op de kaart.

JACQUES NIELENS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACQUES NIELENS, company assigned to the tax number BE06269042968. The company JACQUES NIELENS is located at the address: AVENUE DES EGLANTIERS 17; 7110; LA LOUVIبRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in JACQUES NIELENS were not found.
The main activity of JACQUES NIELENS is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JACQUES NIELENS is not available. You also can look at reviews of JACQUES NIELENS, open positions, location of JACQUES NIELENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACQUES NIELENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACQUES NIELENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACQUES NIELENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACQUES NIELENS, employees, financial statistics.