FE. KALICONFORT

Contactgegevens FE. KALICONFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. KALICONFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. KALICONFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TAQUE 142; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42311701 (+32-42311701) 42311701 (+32-42311701)

Fax (fax): +32 (10) 956-69-68 +32 (10) 956-69-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. KALICONFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. KALICONFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. KALICONFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. KALICONFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. KALICONFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. KALICONFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. KALICONFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. KALICONFORT
Products information FE. KALICONFORT

BTW identificatienummer (tax): BE07571472167
Ondernemingsnummer: 7192169189
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 669,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. KALICONFORT
(Get full report from official database of BE for FE. KALICONFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. KALICONFORT
Addition kinds of activities for FE. KALICONFORT

22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
27410000. Diversen uitgeven | Miscellaneous publishing
34499901. Gordijnmuur, metaal | Curtain wall, metal
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
76220402. Huishoudelijke antenne installatie en service | Household antenna installation and service

Werken bij FE. KALICONFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. KALICONFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. KALICONFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. KALICONFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Boekhoudkundig medewerker in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in Genk zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Je zal een gevarieerd takenpakket hebben van zowel boekhoudkundige als administratieve taken.

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van FE. KALICONFORT in sociale netwerken
Look for responds of FE. KALICONFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. KALICONFORT. Laat een reactie achter voor FE. KALICONFORT. FE. KALICONFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. KALICONFORT. Leave a respond for FE. KALICONFORT. FE. KALICONFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. KALICONFORT op de google maps. Adres en contacten FE. KALICONFORT
Location of FE. KALICONFORT on the google maps. Address and contacts of FE. KALICONFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. KALICONFORT FE. KALICONFORT: DE VADERLANDSCHE | T.C. CENTRAL PARK | RUBIN & SON | DEBAISE & FILS | R. VANOUTRIVE

Other related companies as FE. KALICONFORT: DE VADERLANDSCHE | T.C. CENTRAL PARK | RUBIN & SON | DEBAISE & FILS | R. VANOUTRIVE

FE. KALICONFORT is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. KALICONFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07571472167. Het bedrijf FE. KALICONFORT bevindt zich op het adres: RUE TAQUE 142; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 669,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie..
De hoofdactiviteit van FE. KALICONFORT is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. KALICONFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. KALICONFORT, openstaande posities, locatie van FE. KALICONFORT op de kaart.

FE. KALICONFORT is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. KALICONFORT, company assigned to the tax number BE07571472167. The company FE. KALICONFORT is located at the address: RUE TAQUE 142; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 669,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Plomberie..
The main activity of FE. KALICONFORT is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. KALICONFORT is not available. You also can look at reviews of FE. KALICONFORT, open positions, location of FE. KALICONFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. KALICONFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. KALICONFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. KALICONFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. KALICONFORT, employees, financial statistics.