ENERGIE ET CONFORT

Contactgegevens ENERGIE ET CONFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENERGIE ET CONFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENERGIE ET CONFORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHARLES-BARTHOLOMEZ 60; 4020; LI?GE, België

Telefoon (phone): 43412756 (+32-43412756) 43412756 (+32-43412756)

Fax (fax): +32 (57) 564-41-36 +32 (57) 564-41-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENERGIE ET CONFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENERGIE ET CONFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENERGIE ET CONFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENERGIE ET CONFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENERGIE ET CONFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENERGIE ET CONFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENERGIE ET CONFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENERGIE ET CONFORT
Products information ENERGIE ET CONFORT

BTW identificatienummer (tax): BE05437103271
Ondernemingsnummer: 6988098144
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 412,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENERGIE ET CONFORT
(Get full report from official database of BE for ENERGIE ET CONFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENERGIE ET CONFORT
Addition kinds of activities for ENERGIE ET CONFORT

267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
508702. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
841299. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
50230404. tapijten | Rugs
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
65120202. Winkelcentrum, super regionaal (meer dan 1.000.000 m²) | Shopping center, super regional (more than 1,000,000 sq ft)

Werken bij ENERGIE ET CONFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENERGIE ET CONFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENERGIE ET CONFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENERGIE ET CONFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • COMMERCIEEL MEDEWERK(ST)ER (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je mee instaan: - dagelijkse klantencommunicatie via mail, tel, chat, … - informatie- en adviesverlening - orderverwerking - toevoegen van nieuwe producten - beheer van de online productpresentaties: teksten, foto’s, …

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van ENERGIE ET CONFORT in sociale netwerken
Look for responds of ENERGIE ET CONFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENERGIE ET CONFORT. Laat een reactie achter voor ENERGIE ET CONFORT. ENERGIE ET CONFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENERGIE ET CONFORT. Leave a respond for ENERGIE ET CONFORT. ENERGIE ET CONFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENERGIE ET CONFORT op de google maps. Adres en contacten ENERGIE ET CONFORT
Location of ENERGIE ET CONFORT on the google maps. Address and contacts of ENERGIE ET CONFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENERGIE ET CONFORT ENERGIE ET CONFORT: EURAL | GELE ZAAL | NIEUWLANDT | DE PLUKVOGEL | PAUL GHESQUIERE

Other related companies as ENERGIE ET CONFORT: EURAL | GELE ZAAL | NIEUWLANDT | DE PLUKVOGEL | PAUL GHESQUIERE

ENERGIE ET CONFORT is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENERGIE ET CONFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05437103271. Het bedrijf ENERGIE ET CONFORT bevindt zich op het adres: RUE CHARLES-BARTHOLOMEZ 60; 4020; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 412,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van ENERGIE ET CONFORT is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENERGIE ET CONFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENERGIE ET CONFORT, openstaande posities, locatie van ENERGIE ET CONFORT op de kaart.

ENERGIE ET CONFORT is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENERGIE ET CONFORT, company assigned to the tax number BE05437103271. The company ENERGIE ET CONFORT is located at the address: RUE CHARLES-BARTHOLOMEZ 60; 4020; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 412,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of ENERGIE ET CONFORT is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENERGIE ET CONFORT is not available. You also can look at reviews of ENERGIE ET CONFORT, open positions, location of ENERGIE ET CONFORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENERGIE ET CONFORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENERGIE ET CONFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENERGIE ET CONFORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENERGIE ET CONFORT, employees, financial statistics.