FLVAWI BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FLVAWI BVBA
Private companiesReal Estate • FLVAWI BVBA

Contactgegevens FLVAWI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVAWI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVAWI BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Kielsbroek 29 2020 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-67-70-75 32-36-67-70-75

Fax (fax): 32-32-48-58-71 32-32-48-58-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVAWI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVAWI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVAWI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVAWI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVAWI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVAWI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVAWI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVAWI BVBA
Products information FLVAWI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04543640136
Ondernemingsnummer: 4006134033
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLVAWI BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVAWI BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVAWI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVAWI BVBA
Addition kinds of activities for FLVAWI BVBA

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
35770302. Diskette of toetsenbord apparatuur | Diskette or key-disk equipment
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal
50450104. Terminals, computer | Terminals, computer
51691201. alcoholen | Alcohols
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec

Werken bij FLVAWI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVAWI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVAWI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVAWI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • MERCHANDISERS – PROXIMUS (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    We zijn op zoek naar ervaren merchandisers voor een nationale speler in de wereld van de telecom! Wil je graag werken voor een dynamisch bedrijf met leuke opdrachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw uitdaging Je staat in voor de installatie van promotiemateriaal in verschillende winkelpunten/Proximuswinkels. Deze installatie voer je uit na een grondige briefing & coaching op de baan. Deze maandelijkse installaties vinden plaats de 3 eerste dagen van de maand. Deze vacature is perfect combineerbaar met andere opdrachten binnen ons bedrijf.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • E-Commerce Specialist (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Als E-commerce Specialist sta je samen met de E-commerce coördinator in voor de goede (technische) werking van het omnichannel platform. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor vragen omtrent inrichting en exploitatie van de omnichannel applicaties (E-commerce Engine, CMS, CRM, OMS, PIM, DAM…). Je vertaalt indien nodig de business requirements naar technische requirements. Verder onderhoud je contacten met relevante leveranciers (payment providers, logistieke partners, …) Daarnaast neem je deel aan het change proces met betrekking tot UX verbeteringen door tickets aan te maken, op te volgen en grondig te testen alvorens deze online te plaatsen. In samenspraak met onze e-commerce en IT- afdeling, behandel je vragen en incidenten die betrekking hebben op de volledige omnichannel omgeving.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

Zoek naar antwoorden van FLVAWI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVAWI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVAWI BVBA. Laat een reactie achter voor FLVAWI BVBA. FLVAWI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVAWI BVBA. Leave a respond for FLVAWI BVBA. FLVAWI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVAWI BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVAWI BVBA
Location of FLVAWI BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVAWI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVAWI BVBA FLVAWI BVBA: V.B.C. M.J. FLEMALLE | IMMOSAFE | DIRK ARNAUTS | Anticip Consult S.P.R.L. | PEDICURE MICHIELSEN

Other related companies as FLVAWI BVBA: V.B.C. M.J. FLEMALLE | IMMOSAFE | DIRK ARNAUTS | Anticip Consult S.P.R.L. | PEDICURE MICHIELSEN

FLVAWI BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVAWI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04543640136. Het bedrijf FLVAWI BVBA bevindt zich op het adres: Kielsbroek 29 2020 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 193,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLVAWI BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVAWI BVBA is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVAWI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVAWI BVBA, openstaande posities, locatie van FLVAWI BVBA op de kaart.

FLVAWI BVBA is a company, that was registered 1994 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLVAWI BVBA, company assigned to the tax number BE04543640136. The company FLVAWI BVBA is located at the address: Kielsbroek 29 2020 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 193,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLVAWI BVBA were not found.
The main activity of FLVAWI BVBA is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVAWI BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVAWI BVBA, open positions, location of FLVAWI BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVAWI BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVAWI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVAWI BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVAWI BVBA, employees, financial statistics.