CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE

Contactgegevens CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BARBETTE 5; 1404; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67210781 (+32-67210781) 67210781 (+32-67210781)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE
Products information CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Plomberie.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE
(Get full report from official database of BE for CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE
Addition kinds of activities for CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE

14110203. Gneiss, dimensie-steengroeven | Gneiss, dimension-quarrying
37110101. Ambulances (motorvoertuigen), assemblage van | Ambulances (motor vehicles), assembly of
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
72180200. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Bandenmonteur Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor de vestiging in Dilbeek ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Als bandenmonteur bestaat jouw taak uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van november tot maart. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

Zoek naar antwoorden van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE in sociale netwerken
Look for responds of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Laat een reactie achter voor CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. Leave a respond for CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE. CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE op de google maps. Adres en contacten CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE
Location of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE on the google maps. Address and contacts of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: Roelants H | Overload | GABRIEL DEBACKER | GOFFART PIERRE ET LOUIS | NOORD - ZUID

Other related companies as CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE: Roelants H | Overload | GABRIEL DEBACKER | GOFFART PIERRE ET LOUIS | NOORD - ZUID

CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE bevindt zich op het adres: RUE BARBETTE 5; 1404; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Plomberie..
De hoofdactiviteit van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, openstaande posities, locatie van CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE op de kaart.

CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, company assigned to the tax number BE08844512939. The company CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is located at the address: RUE BARBETTE 5; 1404; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central, Nettoyage & Entretien des Chaudi猫res, Plomberie..
The main activity of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE is not available. You also can look at reviews of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, open positions, location of CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUFFAGE ELAERTS ET CIE, employees, financial statistics.