ULTRA LINE DAKKOFFERS

Contactgegevens ULTRA LINE DAKKOFFERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ULTRA LINE DAKKOFFERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ULTRA LINE DAKKOFFERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENTREPOTSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37664551 (+32-37664551) 37664551 (+32-37664551)

Fax (fax): +32 (61) 371-29-26 +32 (61) 371-29-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ULTRA LINE DAKKOFFERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ULTRA LINE DAKKOFFERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ULTRA LINE DAKKOFFERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ULTRA LINE DAKKOFFERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ULTRA LINE DAKKOFFERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ULTRA LINE DAKKOFFERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ULTRA LINE DAKKOFFERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ULTRA LINE DAKKOFFERS
Products information ULTRA LINE DAKKOFFERS

BTW identificatienummer (tax): BE05946594238
Ondernemingsnummer: 1423248291
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Coffres de Toit pour Voitures, Porte Bagages.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ULTRA LINE DAKKOFFERS
(Get full report from official database of BE for ULTRA LINE DAKKOFFERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ULTRA LINE DAKKOFFERS
Addition kinds of activities for ULTRA LINE DAKKOFFERS

359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
363101. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
28999944. Natriumchloride, geraffineerd | Sodium chloride, refined
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery

Werken bij ULTRA LINE DAKKOFFERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ULTRA LINE DAKKOFFERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ULTRA LINE DAKKOFFERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ULTRA LINE DAKKOFFERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Soignies (SOIGNIES)

    Regio: SOIGNIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Soignies? Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van ULTRA LINE DAKKOFFERS in sociale netwerken
Look for responds of ULTRA LINE DAKKOFFERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ULTRA LINE DAKKOFFERS. Laat een reactie achter voor ULTRA LINE DAKKOFFERS. ULTRA LINE DAKKOFFERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ULTRA LINE DAKKOFFERS. Leave a respond for ULTRA LINE DAKKOFFERS. ULTRA LINE DAKKOFFERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ULTRA LINE DAKKOFFERS op de google maps. Adres en contacten ULTRA LINE DAKKOFFERS
Location of ULTRA LINE DAKKOFFERS on the google maps. Address and contacts of ULTRA LINE DAKKOFFERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ULTRA LINE DAKKOFFERS ULTRA LINE DAKKOFFERS: COIFFURE MIREILLE | GEERT VAN TILBORGH | T.R.L. | EUROCOMPUTERS | JOEL LEFEVRE

Other related companies as ULTRA LINE DAKKOFFERS: COIFFURE MIREILLE | GEERT VAN TILBORGH | T.R.L. | EUROCOMPUTERS | JOEL LEFEVRE

ULTRA LINE DAKKOFFERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ULTRA LINE DAKKOFFERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946594238. Het bedrijf ULTRA LINE DAKKOFFERS bevindt zich op het adres: ENTREPOTSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 789,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Produits & Services: Coffres de Toit pour Voitures, Porte Bagages..
De hoofdactiviteit van ULTRA LINE DAKKOFFERS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ULTRA LINE DAKKOFFERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ULTRA LINE DAKKOFFERS, openstaande posities, locatie van ULTRA LINE DAKKOFFERS op de kaart.

ULTRA LINE DAKKOFFERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ULTRA LINE DAKKOFFERS, company assigned to the tax number BE05946594238. The company ULTRA LINE DAKKOFFERS is located at the address: ENTREPOTSTRAAT 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 789,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. List of products are Produits & Services: Coffres de Toit pour Voitures, Porte Bagages..
The main activity of ULTRA LINE DAKKOFFERS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ULTRA LINE DAKKOFFERS is not available. You also can look at reviews of ULTRA LINE DAKKOFFERS, open positions, location of ULTRA LINE DAKKOFFERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ULTRA LINE DAKKOFFERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ULTRA LINE DAKKOFFERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ULTRA LINE DAKKOFFERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ULTRA LINE DAKKOFFERS, employees, financial statistics.