EUROCOMPUTERS

Contactgegevens EUROCOMPUTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROCOMPUTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROCOMPUTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 330; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 93297569 (+32-93297569) 93297569 (+32-93297569)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROCOMPUTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROCOMPUTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROCOMPUTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROCOMPUTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROCOMPUTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROCOMPUTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROCOMPUTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROCOMPUTERS
Products information EUROCOMPUTERS

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Ordinateurs,Périphériques.

Product categorie (product category): Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROCOMPUTERS
(Get full report from official database of BE for EUROCOMPUTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROCOMPUTERS
Addition kinds of activities for EUROCOMPUTERS

5719. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
608299. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
22580303. Netting, breien | Netting, knit
36219906. Servomotoren, elektrisch | Servomotors, electric
52119904. Counter tops | Counter tops

Werken bij EUROCOMPUTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROCOMPUTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROCOMPUTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROCOMPUTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • bediende planning voor pas afgestudeerden (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Na een degelijke opleiding van 6 weken zal je a.d.h.v. de masterplanning de dagplanning opmaken, incl. de administratieve verwerking hiervan (opmaken van productieorders in het ERP systeem…). Belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden zijn o.a. klant, stock grondstoffen, leverdatum… Hetzelfde geldt voor de planning van de visuele kwaliteitscontrole en de snijzaal. Ook hiervan ga je de planning en de productieorders opmaken en opvolgen. Het is de bedoeling dat je vrij sterk bent of wordt in het gebruik van het ERP pakket Navision. Je staat bij dit alles in nauwe communicatie met sales en productie. Dit is een tijdelijjke functie van 7 maanden, ter vervanging van een collega in zwangerschaps- en ouderschapsverlof.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste thuishulp te Wolvertem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Leefstijlscoach How2behealthy (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • RESERVE schoonmaak regio Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

Zoek naar antwoorden van EUROCOMPUTERS in sociale netwerken
Look for responds of EUROCOMPUTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROCOMPUTERS. Laat een reactie achter voor EUROCOMPUTERS. EUROCOMPUTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROCOMPUTERS. Leave a respond for EUROCOMPUTERS. EUROCOMPUTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROCOMPUTERS op de google maps. Adres en contacten EUROCOMPUTERS
Location of EUROCOMPUTERS on the google maps. Address and contacts of EUROCOMPUTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROCOMPUTERS EUROCOMPUTERS: Everaerts BVBA | BOULANGERIE ANCIAUX | AUX D?LICES | Mep Applications BVBA | DENIS MARQUE

Other related companies as EUROCOMPUTERS: Everaerts BVBA | BOULANGERIE ANCIAUX | AUX D?LICES | Mep Applications BVBA | DENIS MARQUE

EUROCOMPUTERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROCOMPUTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf EUROCOMPUTERS bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 330; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs,Périphériques..
De hoofdactiviteit van EUROCOMPUTERS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROCOMPUTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROCOMPUTERS, openstaande posities, locatie van EUROCOMPUTERS op de kaart.

EUROCOMPUTERS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROCOMPUTERS, company assigned to the tax number BE03201385498. The company EUROCOMPUTERS is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 330; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs,Périphériques..
The main activity of EUROCOMPUTERS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROCOMPUTERS is not available. You also can look at reviews of EUROCOMPUTERS, open positions, location of EUROCOMPUTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROCOMPUTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROCOMPUTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROCOMPUTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROCOMPUTERS, employees, financial statistics.