S.T.O. Photographics

Particuliere bedrijvencommunicatie • S.T.O. Photographics
Private companiesCommunications • S.T.O. Photographics

Contactgegevens S.T.O. Photographics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.T.O. Photographics: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.T.O. Photographics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Getenberg 1; 4730; Raeren (Hauset), België

Telefoon (phone): 0477 22 83 10 (+32-0477 22 83 10) 0477 22 83 10 (+32-0477 22 83 10)

Fax (fax): +32 (19) 915-90-64 +32 (19) 915-90-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.T.O. Photographics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.T.O. Photographics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.T.O. Photographics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.T.O. Photographics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.T.O. Photographics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.T.O. Photographics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.T.O. Photographics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.T.O. Photographics
Products information S.T.O. Photographics

BTW identificatienummer (tax): BE06447296142
Ondernemingsnummer: 6220703125
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Advertising photography

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.T.O. Photographics
(Get full report from official database of BE for S.T.O. Photographics)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.T.O. Photographics
Addition kinds of activities for S.T.O. Photographics

7381. Detective en pantser auto diensten | Detective and armored car services
07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
25319904. Stoelen, tafel en arm | Chairs, table and arm
32719911. Baksteen, beton | Brick, concrete
33399905. Cadmium-raffinage (primair) | Cadmium refining (primary)
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
75490102. Inspectie en diagnostische dienstverlening, automotive | Inspection and diagnostic service, automotive

Werken bij S.T.O. Photographics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.T.O. Photographics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.T.O. Photographics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.T.O. Photographics. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent 1e lijnshulp voor zowel technische als procestechnische problemen/interventies en werkt hiervoor nauw samen met onze IT helpdesk en leveranciers Als medewerker technische ondersteuning ben je, samen met je 3 collega's, verantwoordelijk voor: - Interventies in het distributiecentrum (opslag, order picking, automatisch magazijn en - inpaksysteem,...) Indien nodig interventies in de snijafdeling (snijrobots, vouwmachines, stansmachines, moulding machines, plotters,...) Indien nodig interventies in het grondstoffenmagazijn (relaxtafels, inspectietafels,...) - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van onze machines in het distributiecentrum - Je staat in voor de proces-technische ondersteuning voor het distributiecentrum: Je zorgt voor een optimale output van onze kranen, pickingsystemen, shuttle,... Hiervoor verwachten we een bepaalde systeem-technische affiniteit

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Chauffeur (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Boom zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur die op afroepbasis wil werken om ziekte en verlof op te vervangen: Je staat in voor het vervoer van de goederen naar ziekenhuizen. Je regelt het transport, je verwerkt de administratie en je zorgt voor een correct vervoer en afhandeling. Je werkt aan de hand van bonnen en werkt deze gestructureerd af. Je volgt een strikt schema.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van S.T.O. Photographics in sociale netwerken
Look for responds of S.T.O. Photographics in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.T.O. Photographics. Laat een reactie achter voor S.T.O. Photographics. S.T.O. Photographics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.T.O. Photographics. Leave a respond for S.T.O. Photographics. S.T.O. Photographics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.T.O. Photographics op de google maps. Adres en contacten S.T.O. Photographics
Location of S.T.O. Photographics on the google maps. Address and contacts of S.T.O. Photographics

Andere gerelateerde bedrijven als come S.T.O. Photographics S.T.O. Photographics: Indeco NV | FRANS KETELSLEGERS | JEAN-MARC VAN GYSEGHEM | W. DEMEYER | Cerva

Other related companies as S.T.O. Photographics: Indeco NV | FRANS KETELSLEGERS | JEAN-MARC VAN GYSEGHEM | W. DEMEYER | Cerva

S.T.O. Photographics is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.T.O. Photographics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06447296142. Het bedrijf S.T.O. Photographics bevindt zich op het adres: Getenberg 1; 4730; Raeren (Hauset). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Advertising photography.
De hoofdactiviteit van S.T.O. Photographics is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.T.O. Photographics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.T.O. Photographics, openstaande posities, locatie van S.T.O. Photographics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.T.O. Photographics is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.T.O. Photographics, company assigned to the tax number BE06447296142. The company S.T.O. Photographics is located at the address: Getenberg 1; 4730; Raeren (Hauset). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Advertising photography.
The main activity of S.T.O. Photographics is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.T.O. Photographics is not available. You also can look at reviews of S.T.O. Photographics, open positions, location of S.T.O. Photographics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.T.O. Photographics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.T.O. Photographics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.T.O. Photographics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.T.O. Photographics, employees, financial statistics.