Dhoore Annie

Contactgegevens Dhoore Annie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dhoore Annie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dhoore Annie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knesselarestraat 25; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 78 84 91; 050 79 10 67 (+32-050 78 84 91; 050 79 10 67) 050 78 84 91; 050 79 10 67 (+32-050 78 84 91; 050 79 10 67)

Fax (fax): 050 79 10 67 (+32-050 79 10 67) 050 79 10 67 (+32-050 79 10 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dhoore Annie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dhoore Annie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dhoore Annie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dhoore Annie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dhoore Annie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dhoore Annie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dhoore Annie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dhoore Annie
Products information Dhoore Annie

BTW identificatienummer (tax): BE07494842529
Ondernemingsnummer: 6413513183
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Dhoore Annie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dhoore Annie
(Get full report from official database of BE for Dhoore Annie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dhoore Annie
Addition kinds of activities for Dhoore Annie

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
27419907. Racing vormen en programma's: alleen publiceren, niet afdrukken | Racing forms and programs: publishing only, not printing
30530104. Vetafdichtingen, asbest | Grease seals, asbestos
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec

Werken bij Dhoore Annie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dhoore Annie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dhoore Annie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dhoore Annie. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van Dhoore Annie in sociale netwerken
Look for responds of Dhoore Annie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dhoore Annie. Laat een reactie achter voor Dhoore Annie. Dhoore Annie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dhoore Annie. Leave a respond for Dhoore Annie. Dhoore Annie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dhoore Annie op de google maps. Adres en contacten Dhoore Annie
Location of Dhoore Annie on the google maps. Address and contacts of Dhoore Annie

Andere gerelateerde bedrijven als come Dhoore Annie Dhoore Annie: Lauwens BVBA | DECRAN | The Ashras Magic | PH. DE WILDE | Sanilo-Knockaert BVBA

Other related companies as Dhoore Annie: Lauwens BVBA | DECRAN | The Ashras Magic | PH. DE WILDE | Sanilo-Knockaert BVBA

Dhoore Annie is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dhoore Annie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07494842529. Het bedrijf Dhoore Annie bevindt zich op het adres: Knesselarestraat 25; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Dhoore Annie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dhoore Annie is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dhoore Annie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dhoore Annie, openstaande posities, locatie van Dhoore Annie op de kaart.

Dhoore Annie is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dhoore Annie, company assigned to the tax number BE07494842529. The company Dhoore Annie is located at the address: Knesselarestraat 25; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 697,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Dhoore Annie were not found.
The main activity of Dhoore Annie is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dhoore Annie is not available. You also can look at reviews of Dhoore Annie, open positions, location of Dhoore Annie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dhoore Annie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dhoore Annie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dhoore Annie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dhoore Annie, employees, financial statistics.