FA. SEGERS J.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • FA. SEGERS J.
Private companiesReal Estate • FA. SEGERS J.

Contactgegevens FA. SEGERS J.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. SEGERS J.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. SEGERS J.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ENGELENWEG 19; 3660; OPGLABBEEK, België

Telefoon (phone): 89854108 (+32-89854108) 89854108 (+32-89854108)

Fax (fax): +32 (12) 330-91-96 +32 (12) 330-91-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. SEGERS J.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. SEGERS J."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. SEGERS J."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. SEGERS J., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. SEGERS J.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. SEGERS J., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. SEGERS J.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. SEGERS J.
Products information FA. SEGERS J.

BTW identificatienummer (tax): BE08629180908
Ondernemingsnummer: 7778564453
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FA. SEGERS J. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pleisterwerk; Vloer- and muurbekleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. SEGERS J.
(Get full report from official database of BE for FA. SEGERS J.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. SEGERS J.
Addition kinds of activities for FA. SEGERS J.

235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
356702. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
30890215. Schoteltjes, kunststof | Saucers, plastics
60819901. Agentschappen van buitenlandse banken | Agencies of foreign banks

Werken bij FA. SEGERS J.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. SEGERS J.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. SEGERS J.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. SEGERS J.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Jobstudent (m/v) Herentals/Kasterlee/Oud-Turnhout/Ravels (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Marketing Coördinator (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Als veelzijdig marketing talent sta je onder meer in voor volgende zaken: Het uitbouwen en implementeren van het algemeen communicatieplan, zowel digitaal als offline. Hierbij beheer je het marketingbudget. Natuurlijk heb je een goede kennis van het digitale media en werkt je dit ook uit: digital content, website, social media, kennis van SEO &SEA, … Deelnames aan opendeurdagen en beurzen behoren ook tot jouw takenpakket net als het ontwerpen van POS samen met de collega’s van Nederland Jij bewaakt onze huisstijl en maakt zelf advertenties met oog voor een creatief design en vormgeving Alle externe communicatie ligt in jouw handen: digitale content, nieuwsbrieven, … Je verwerft op korte tijd de nodige product- en marktkennis. Je werkt binnen het product marketing team en rapporteert aan de product & marketing manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een onderneming in Groot-Kortrijk, die een ruim aanbod aan technische oplossingen aanbiedt. Ze zijn in volle groei, en zijn hierdoor op zoek naar iemand om het sales-team te vervoegen.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van FA. SEGERS J. in sociale netwerken
Look for responds of FA. SEGERS J. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. SEGERS J.. Laat een reactie achter voor FA. SEGERS J.. FA. SEGERS J. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. SEGERS J.. Leave a respond for FA. SEGERS J.. FA. SEGERS J. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. SEGERS J. op de google maps. Adres en contacten FA. SEGERS J.
Location of FA. SEGERS J. on the google maps. Address and contacts of FA. SEGERS J.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. SEGERS J. FA. SEGERS J.: CONSULTING | Express-Eau | J.M. MOMMENS | K. VANDERHASSELT | IPM

Other related companies as FA. SEGERS J.: CONSULTING | Express-Eau | J.M. MOMMENS | K. VANDERHASSELT | IPM

FA. SEGERS J. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. SEGERS J., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08629180908. Het bedrijf FA. SEGERS J. bevindt zich op het adres: ENGELENWEG 19; 3660; OPGLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pleisterwerk; Vloer- and muurbekleding. Producten gemaakt in FA. SEGERS J. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. SEGERS J. is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. SEGERS J. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. SEGERS J., openstaande posities, locatie van FA. SEGERS J. op de kaart.

FA. SEGERS J. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. SEGERS J., company assigned to the tax number BE08629180908. The company FA. SEGERS J. is located at the address: ENGELENWEG 19; 3660; OPGLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pleisterwerk; Vloer- and muurbekleding. Products created in FA. SEGERS J. were not found.
The main activity of FA. SEGERS J. is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. SEGERS J. is not available. You also can look at reviews of FA. SEGERS J., open positions, location of FA. SEGERS J. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. SEGERS J., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. SEGERS J., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. SEGERS J., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. SEGERS J., employees, financial statistics.