CASIER

Contactgegevens CASIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL JACQUESLAAN 237; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26483404 (+32-26483404) 26483404 (+32-26483404)

Fax (fax): +32 (84) 707-86-13 +32 (84) 707-86-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASIER
Products information CASIER

BTW identificatienummer (tax): BE08035369873
Ondernemingsnummer: 8131774902
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CASIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASIER
(Get full report from official database of BE for CASIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASIER
Addition kinds of activities for CASIER

235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
34699916. Stampen metaal voor de handel | Stamping metal for the trade
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
54419905. Popcorn, inclusief karamelmielie | Popcorn, including caramel corn
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij CASIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • HSEQ bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Input van gegevens in het systeem. Je registreert nieuw personeel in het systeem, je houdt hun gegevens bij, je vult medische informatie van medische keuringen aan, waarbij nauwkeurigheid en punctualiteit zeer belangrijk zijn. - Je bereidt opstartdossiers van nieuwe arbeidskrachten voor en geeft hen een introductie. Je geeft presentaties aan nieuw personeel inzake veiligheid en kwaliteit. Dit gebeurt in het Engels en Nederlands. - Je trekt foto’s van schadegevallen op de terminal en registreert deze.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • Inventaristelling H&M Roeselare 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Op 5 november vindt er een grote inventaristelling plaats in H&M Roeselare. Hiervoor zoeken we meerdere enthousiaste tellers! De opdracht vindt plaats op 5/11 van 18u-22u. Heb je zin om iets bij te verdienen? Neem dan zeker contact op met Randstad. Telefonisch kan dit op 051 23 88 05 of via [email protected] PS: ken je andere personen die dit ook graag willen doen? Laat het hen zeker weten!

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

Zoek naar antwoorden van CASIER in sociale netwerken
Look for responds of CASIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASIER. Laat een reactie achter voor CASIER. CASIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASIER. Leave a respond for CASIER. CASIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASIER op de google maps. Adres en contacten CASIER
Location of CASIER on the google maps. Address and contacts of CASIER

Andere gerelateerde bedrijven als come CASIER CASIER: MICHEL MAR?CHAL | De Corte Annie | Dartois G | Marianne R | Titanic

Other related companies as CASIER: MICHEL MAR?CHAL | De Corte Annie | Dartois G | Marianne R | Titanic

CASIER is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035369873. Het bedrijf CASIER bevindt zich op het adres: GENERAAL JACQUESLAAN 237; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Producten gemaakt in CASIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASIER is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASIER, openstaande posities, locatie van CASIER op de kaart.

CASIER is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASIER, company assigned to the tax number BE08035369873. The company CASIER is located at the address: GENERAAL JACQUESLAAN 237; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pi猫ces and accessoires de v茅hicules automobiles Gr. Products created in CASIER were not found.
The main activity of CASIER is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CASIER is not available. You also can look at reviews of CASIER, open positions, location of CASIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASIER, employees, financial statistics.