Bastin-Vanbrabant SPRL

Contactgegevens Bastin-Vanbrabant SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bastin-Vanbrabant SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bastin-Vanbrabant SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Chevalier David 31; 5020; Namur (Flawinne), België

Telefoon (phone): 081 73 93 78; 081 74 06 75 (+32-081 73 93 78; 081 74 06 75) 081 73 93 78; 081 74 06 75 (+32-081 73 93 78; 081 74 06 75)

Fax (fax): 081 73 12 93 (+32-081 73 12 93) 081 73 12 93 (+32-081 73 12 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bastin-Vanbrabant SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bastin-Vanbrabant SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bastin-Vanbrabant SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bastin-Vanbrabant SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bastin-Vanbrabant SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bastin-Vanbrabant SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bastin-Vanbrabant SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bastin-Vanbrabant SPRL
Products information Bastin-Vanbrabant SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06055358886
Ondernemingsnummer: 3689727783
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 878,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Bastin-Vanbrabant SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bastin-Vanbrabant SPRL
(Get full report from official database of BE for Bastin-Vanbrabant SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bastin-Vanbrabant SPRL
Addition kinds of activities for Bastin-Vanbrabant SPRL

283407. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
394407. Babywagens en zittingen | Baby carriages and restraint seats
14229904. Dolomiet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Dolomite, crushed and broken-quarrying
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
50919900. Sport- en recreatiegoederen, nec | Sporting and recreation goods, nec
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance

Werken bij Bastin-Vanbrabant SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bastin-Vanbrabant SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bastin-Vanbrabant SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bastin-Vanbrabant SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • TOONZAALVERKOPER (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een toonzaalverkoper.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Carrossier - Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DELORGE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Groep Delorge is de grootste Limburgse verdeler van Audi, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, Skoda en Seat met vestigingen te Hasselt, Sint-Truiden, Borgloon, Herk-de-Stad, Diest, Tienen, Lommel en Overpelt. Wegens groei, zijn wij momenteel op zoek naar een Carrossier (m/v) voor onze vestiging te Borgloon: Taken Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je taken bestaan onder andere uit: Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren Monteren en demonteren van onderdelen Uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

Zoek naar antwoorden van Bastin-Vanbrabant SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bastin-Vanbrabant SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bastin-Vanbrabant SPRL. Laat een reactie achter voor Bastin-Vanbrabant SPRL. Bastin-Vanbrabant SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bastin-Vanbrabant SPRL. Leave a respond for Bastin-Vanbrabant SPRL. Bastin-Vanbrabant SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bastin-Vanbrabant SPRL op de google maps. Adres en contacten Bastin-Vanbrabant SPRL
Location of Bastin-Vanbrabant SPRL on the google maps. Address and contacts of Bastin-Vanbrabant SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bastin-Vanbrabant SPRL Bastin-Vanbrabant SPRL: DEXIA | BةNةDICTE DIDDEREN | ADMIN. DIRECTE BELAST. | Okaez Crazy Snack | Gabriel Valérie

Other related companies as Bastin-Vanbrabant SPRL: DEXIA | BةNةDICTE DIDDEREN | ADMIN. DIRECTE BELAST. | Okaez Crazy Snack | Gabriel Valérie

Bastin-Vanbrabant SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bastin-Vanbrabant SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06055358886. Het bedrijf Bastin-Vanbrabant SPRL bevindt zich op het adres: Rue Chevalier David 31; 5020; Namur (Flawinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 878,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bastin-Vanbrabant SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bastin-Vanbrabant SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bastin-Vanbrabant SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bastin-Vanbrabant SPRL, openstaande posities, locatie van Bastin-Vanbrabant SPRL op de kaart.

Bastin-Vanbrabant SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bastin-Vanbrabant SPRL, company assigned to the tax number BE06055358886. The company Bastin-Vanbrabant SPRL is located at the address: Rue Chevalier David 31; 5020; Namur (Flawinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 878,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bastin-Vanbrabant SPRL were not found.
The main activity of Bastin-Vanbrabant SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bastin-Vanbrabant SPRL is not available. You also can look at reviews of Bastin-Vanbrabant SPRL, open positions, location of Bastin-Vanbrabant SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bastin-Vanbrabant SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bastin-Vanbrabant SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bastin-Vanbrabant SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bastin-Vanbrabant SPRL, employees, financial statistics.