Bossuyt Nancy

Contactgegevens Bossuyt Nancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bossuyt Nancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bossuyt Nancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elfde Julilaan 25; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 77 22 70 (+32-056 77 22 70) 056 77 22 70 (+32-056 77 22 70)

Fax (fax): 056 77 34 88 (+32-056 77 34 88) 056 77 34 88 (+32-056 77 34 88)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bossuyt Nancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bossuyt Nancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bossuyt Nancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bossuyt Nancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bossuyt Nancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bossuyt Nancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bossuyt Nancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bossuyt Nancy
Products information Bossuyt Nancy

BTW identificatienummer (tax): BE06321228027
Ondernemingsnummer: 5230010986
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bossuyt Nancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bossuyt Nancy
(Get full report from official database of BE for Bossuyt Nancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bossuyt Nancy
Addition kinds of activities for Bossuyt Nancy

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
22310305. Stofstoffen, wol | Upholstery fabrics, wool
26720202. Cellofaan kleefband: gemaakt van aangekochte materialen | Cellophane adhesive tape: made from purchased materials
26790400. Labels en labels, papier | Tags and labels, paper
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij Bossuyt Nancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bossuyt Nancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bossuyt Nancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bossuyt Nancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Recruitment Consultant - Internship (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    CrossInternational is a consultancy firm specialized in Talent Search & HR-expert service. We were founded in 2001 and have offices in Ghent, Brussels & Warsaw. Besides being experts in Executive Search & Sourcing, we offer HR-experts services to our clients. We conduct assessment & Development centers, we offer training & coaching and perform strategic HR consultancy assignments. Are you interested in learning the essentials of recruitment while having a taste of other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a motivated trainee to join its operational team. Location: Ghent Function As an HR trainee you will be involved in the full recruitment process we conduct for our clients. Depending on the state of the business and the projects that are assigned to you, you will have the following tasks: Attend intake-meetings with clients Set-up a first draft of the job description and vacancy Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates Develop an understanding of the ongoing trends in the job-area and the sector Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…) Telephone (screening) interviews Scheduling appointments between candidates and our consultants Report to our Consultants about the status of your assignments Assist in the reporting to our clients Supporting in various HR projects: HR workshops, co-assessor role in assessment or development centers,… Profile Bachelor or Master, preferably in HR Management, Advanced Business Management, Communication or equivalent A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch/French/English fluency mandatory. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Offer We offer the opportunity to learn the essentials of recruitment in an established consultancy firm. You will be offered increased responsibility in a gradual manner and at the pace of your own learning-progress. Our trainees will benefit of our HR expertise and in-house training offers, this will allow you to develop your recruitment and communication skills.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Bossuyt Nancy in sociale netwerken
Look for responds of Bossuyt Nancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bossuyt Nancy. Laat een reactie achter voor Bossuyt Nancy. Bossuyt Nancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bossuyt Nancy. Leave a respond for Bossuyt Nancy. Bossuyt Nancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bossuyt Nancy op de google maps. Adres en contacten Bossuyt Nancy
Location of Bossuyt Nancy on the google maps. Address and contacts of Bossuyt Nancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Bossuyt Nancy Bossuyt Nancy: Acke R | LES BOURGEONS | GILLET SCHOONJANS F MME | A.B.S.-Plastics NV | VERTONGEN D.

Other related companies as Bossuyt Nancy: Acke R | LES BOURGEONS | GILLET SCHOONJANS F MME | A.B.S.-Plastics NV | VERTONGEN D.

Bossuyt Nancy is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bossuyt Nancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06321228027. Het bedrijf Bossuyt Nancy bevindt zich op het adres: Elfde Julilaan 25; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bossuyt Nancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bossuyt Nancy is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bossuyt Nancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bossuyt Nancy, openstaande posities, locatie van Bossuyt Nancy op de kaart.

Bossuyt Nancy is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bossuyt Nancy, company assigned to the tax number BE06321228027. The company Bossuyt Nancy is located at the address: Elfde Julilaan 25; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bossuyt Nancy were not found.
The main activity of Bossuyt Nancy is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bossuyt Nancy is not available. You also can look at reviews of Bossuyt Nancy, open positions, location of Bossuyt Nancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bossuyt Nancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bossuyt Nancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bossuyt Nancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bossuyt Nancy, employees, financial statistics.