PHARMACIES DE GARDE

Contactgegevens PHARMACIES DE GARDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHARMACIES DE GARDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHARMACIES DE GARDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 9667; HOREBEKE, België

Telefoon (phone): 90010500 (+32-90010500) 90010500 (+32-90010500)

Fax (fax): +32 (87) 126-64-61 +32 (87) 126-64-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHARMACIES DE GARDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHARMACIES DE GARDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHARMACIES DE GARDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHARMACIES DE GARDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHARMACIES DE GARDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHARMACIES DE GARDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHARMACIES DE GARDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHARMACIES DE GARDE
Products information PHARMACIES DE GARDE

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde.

Product categorie (product category): Pharmaciens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHARMACIES DE GARDE
(Get full report from official database of BE for PHARMACIES DE GARDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHARMACIES DE GARDE
Addition kinds of activities for PHARMACIES DE GARDE

357200. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
39440306. Boot- en schipmodellen, speelgoed en hobby | Boat and ship models, toy and hobby
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij PHARMACIES DE GARDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHARMACIES DE GARDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHARMACIES DE GARDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHARMACIES DE GARDE. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • CNC OPERATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als CNC - operator instaan voor het bedienen van de CNC - machine (type Masterwood). Dit binnen de houtafdeling.

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

Zoek naar antwoorden van PHARMACIES DE GARDE in sociale netwerken
Look for responds of PHARMACIES DE GARDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHARMACIES DE GARDE. Laat een reactie achter voor PHARMACIES DE GARDE. PHARMACIES DE GARDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHARMACIES DE GARDE. Leave a respond for PHARMACIES DE GARDE. PHARMACIES DE GARDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHARMACIES DE GARDE op de google maps. Adres en contacten PHARMACIES DE GARDE
Location of PHARMACIES DE GARDE on the google maps. Address and contacts of PHARMACIES DE GARDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHARMACIES DE GARDE PHARMACIES DE GARDE: D.S. HOLDINGS | Vandersmissen S | Institut National des Invalides de Guerres,Anciens Combattants et Victimes de Guerres | TOUR 33 COSI | GILLOT DANIEL

Other related companies as PHARMACIES DE GARDE: D.S. HOLDINGS | Vandersmissen S | Institut National des Invalides de Guerres,Anciens Combattants et Victimes de Guerres | TOUR 33 COSI | GILLOT DANIEL

PHARMACIES DE GARDE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHARMACIES DE GARDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf PHARMACIES DE GARDE bevindt zich op het adres: 9667; HOREBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pharmaciens. Lijst met producten zijn Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde..
De hoofdactiviteit van PHARMACIES DE GARDE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHARMACIES DE GARDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHARMACIES DE GARDE, openstaande posities, locatie van PHARMACIES DE GARDE op de kaart.

PHARMACIES DE GARDE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHARMACIES DE GARDE, company assigned to the tax number BE04823516845. The company PHARMACIES DE GARDE is located at the address: 9667; HOREBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pharmaciens. List of products are Services: Num茅ro pour les pharmacies de garde..
The main activity of PHARMACIES DE GARDE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PHARMACIES DE GARDE is not available. You also can look at reviews of PHARMACIES DE GARDE, open positions, location of PHARMACIES DE GARDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHARMACIES DE GARDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHARMACIES DE GARDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHARMACIES DE GARDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHARMACIES DE GARDE, employees, financial statistics.