ELS HERMANS

Contactgegevens ELS HERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELS HERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELS HERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKENHOFLAAN 42; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11597689 (+32-11597689) 11597689 (+32-11597689)

Fax (fax): +32 (67) 491-46-17 +32 (67) 491-46-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELS HERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELS HERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELS HERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELS HERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELS HERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELS HERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELS HERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELS HERMANS
Products information ELS HERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03544982910
Ondernemingsnummer: 6923004150
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ELS HERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Persagentschappen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELS HERMANS
(Get full report from official database of BE for ELS HERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELS HERMANS
Addition kinds of activities for ELS HERMANS

22310102. Panties: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Pantings: wool, mohair, or similar fibers
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
42210101. Bonen lift | Bean elevator
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program

Werken bij ELS HERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELS HERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELS HERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELS HERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van ELS HERMANS in sociale netwerken
Look for responds of ELS HERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELS HERMANS. Laat een reactie achter voor ELS HERMANS. ELS HERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELS HERMANS. Leave a respond for ELS HERMANS. ELS HERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELS HERMANS op de google maps. Adres en contacten ELS HERMANS
Location of ELS HERMANS on the google maps. Address and contacts of ELS HERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELS HERMANS ELS HERMANS: FLMARCEL VAN DEN EYNDE NV | B.M.I. | POUMAY | Demuynck F | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as ELS HERMANS: FLMARCEL VAN DEN EYNDE NV | B.M.I. | POUMAY | Demuynck F | LIEVEN VAN NESTE

ELS HERMANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELS HERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03544982910. Het bedrijf ELS HERMANS bevindt zich op het adres: BEUKENHOFLAAN 42; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Persagentschappen. Producten gemaakt in ELS HERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELS HERMANS is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELS HERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELS HERMANS, openstaande posities, locatie van ELS HERMANS op de kaart.

ELS HERMANS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELS HERMANS, company assigned to the tax number BE03544982910. The company ELS HERMANS is located at the address: BEUKENHOFLAAN 42; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Persagentschappen. Products created in ELS HERMANS were not found.
The main activity of ELS HERMANS is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ELS HERMANS is not available. You also can look at reviews of ELS HERMANS, open positions, location of ELS HERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELS HERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELS HERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELS HERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELS HERMANS, employees, financial statistics.