REIZEN DE VRIEND

Contactgegevens REIZEN DE VRIEND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REIZEN DE VRIEND: address, phone, fax, email, website, opening hours

REIZEN DE VRIEND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52365858 (+32-52365858) 52365858 (+32-52365858)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REIZEN DE VRIEND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REIZEN DE VRIEND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REIZEN DE VRIEND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REIZEN DE VRIEND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REIZEN DE VRIEND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REIZEN DE VRIEND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REIZEN DE VRIEND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REIZEN DE VRIEND
Products information REIZEN DE VRIEND

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in REIZEN DE VRIEND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REIZEN DE VRIEND
(Get full report from official database of BE for REIZEN DE VRIEND)

Aanvulling soorten activiteiten voor REIZEN DE VRIEND
Addition kinds of activities for REIZEN DE VRIEND

4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
34629905. hoefijzers | Horseshoes
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij REIZEN DE VRIEND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REIZEN DE VRIEND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REIZEN DE VRIEND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REIZEN DE VRIEND. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien - regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een elektricien voor een elektriciteitsbedrijf regio Oostkamp. Je doet aansluitingen op werven regio Brugge. Je hebt sterke interesse in elektriciteitswerken.

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ASZ

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van REIZEN DE VRIEND in sociale netwerken
Look for responds of REIZEN DE VRIEND in social networks

Lees alle opmerkingen voor REIZEN DE VRIEND. Laat een reactie achter voor REIZEN DE VRIEND. REIZEN DE VRIEND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REIZEN DE VRIEND. Leave a respond for REIZEN DE VRIEND. REIZEN DE VRIEND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REIZEN DE VRIEND op de google maps. Adres en contacten REIZEN DE VRIEND
Location of REIZEN DE VRIEND on the google maps. Address and contacts of REIZEN DE VRIEND

Andere gerelateerde bedrijven als come REIZEN DE VRIEND REIZEN DE VRIEND: DEBA | CASANOVA | GOTEC | Lend Lease Houlihan Rovers SA | De Wilde A

Other related companies as REIZEN DE VRIEND: DEBA | CASANOVA | GOTEC | Lend Lease Houlihan Rovers SA | De Wilde A

REIZEN DE VRIEND is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REIZEN DE VRIEND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf REIZEN DE VRIEND bevindt zich op het adres: STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Producten gemaakt in REIZEN DE VRIEND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REIZEN DE VRIEND is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REIZEN DE VRIEND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REIZEN DE VRIEND, openstaande posities, locatie van REIZEN DE VRIEND op de kaart.

REIZEN DE VRIEND is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is REIZEN DE VRIEND, company assigned to the tax number BE02765228271. The company REIZEN DE VRIEND is located at the address: STEENWEG OP AALST 194; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Passagiersvervoer over de weg; Reisbureaus. Products created in REIZEN DE VRIEND were not found.
The main activity of REIZEN DE VRIEND is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of REIZEN DE VRIEND is not available. You also can look at reviews of REIZEN DE VRIEND, open positions, location of REIZEN DE VRIEND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REIZEN DE VRIEND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REIZEN DE VRIEND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REIZEN DE VRIEND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REIZEN DE VRIEND, employees, financial statistics.