MAISON AU PARQUET(LA)

Contactgegevens MAISON AU PARQUET(LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON AU PARQUET(LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON AU PARQUET(LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Tongres 614; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 263 14 44 (+32-04 263 14 44) 04 263 14 44 (+32-04 263 14 44)

Fax (fax): +32 (64) 939-11-76 +32 (64) 939-11-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON AU PARQUET(LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON AU PARQUET(LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON AU PARQUET(LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON AU PARQUET(LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON AU PARQUET(LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON AU PARQUET(LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON AU PARQUET(LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON AU PARQUET(LA)
Products information MAISON AU PARQUET(LA)

BTW identificatienummer (tax): BE08674224853
Ondernemingsnummer: 4171752929
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in MAISON AU PARQUET(LA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON AU PARQUET(LA)
(Get full report from official database of BE for MAISON AU PARQUET(LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON AU PARQUET(LA)
Addition kinds of activities for MAISON AU PARQUET(LA)

7948. Racing, inclusief track operatie | Racing, including track operation
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
22739902. Afwerkers van tufted tapijten en tapijten | Finishers of tufted carpets and rugs
35490101. Teken banken | Draw benches
36769903. varistoren | Varistors
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij MAISON AU PARQUET(LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON AU PARQUET(LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON AU PARQUET(LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON AU PARQUET(LA). Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Poetshulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Mariakerke Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis: -Afwisselend werk met dienstencheques -Algemeen onderhoud van de woning -Wassen en strijken -Voorbereidend werk en (helpen bij het) koken -Boodschappen doen -Kleine naai- en verstelwerkjes

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student doe-het-zelf-zaak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor doe-het-zelf-zaak. Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag en 1 dag in de week (10-18u) Je werkt 4 u aan de kassa en 4 u stock.

  • Student Accountant - Hoofdkantoor Pizza Hut (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Leveranciersboekhouding: dagelijkse boekhoudverrichtingen, inboeken van in- en uitgaande facturen) Bijhouden financiële dagboeken Opmaken klantenfacturen Controle van de correcte toepassing van de financiële procedures.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

Zoek naar antwoorden van MAISON AU PARQUET(LA) in sociale netwerken
Look for responds of MAISON AU PARQUET(LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON AU PARQUET(LA). Laat een reactie achter voor MAISON AU PARQUET(LA). MAISON AU PARQUET(LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON AU PARQUET(LA). Leave a respond for MAISON AU PARQUET(LA). MAISON AU PARQUET(LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON AU PARQUET(LA) op de google maps. Adres en contacten MAISON AU PARQUET(LA)
Location of MAISON AU PARQUET(LA) on the google maps. Address and contacts of MAISON AU PARQUET(LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON AU PARQUET(LA) MAISON AU PARQUET(LA): CHRISTIAENSEN | LEJEUNE | P. MONSEUR | VAN DE VELDE KAREL | VDAB Sollicitatietrainingen

Other related companies as MAISON AU PARQUET(LA): CHRISTIAENSEN | LEJEUNE | P. MONSEUR | VAN DE VELDE KAREL | VDAB Sollicitatietrainingen

MAISON AU PARQUET(LA) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON AU PARQUET(LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08674224853. Het bedrijf MAISON AU PARQUET(LA) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Tongres 614; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in MAISON AU PARQUET(LA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON AU PARQUET(LA) is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON AU PARQUET(LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON AU PARQUET(LA), openstaande posities, locatie van MAISON AU PARQUET(LA) op de kaart.

MAISON AU PARQUET(LA) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON AU PARQUET(LA), company assigned to the tax number BE08674224853. The company MAISON AU PARQUET(LA) is located at the address: Chauss茅e de Tongres 614; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parquets. Products created in MAISON AU PARQUET(LA) were not found.
The main activity of MAISON AU PARQUET(LA) is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON AU PARQUET(LA) is not available. You also can look at reviews of MAISON AU PARQUET(LA), open positions, location of MAISON AU PARQUET(LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON AU PARQUET(LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON AU PARQUET(LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON AU PARQUET(LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON AU PARQUET(LA), employees, financial statistics.