BEAUTY CLUB VRANCKX

Contactgegevens BEAUTY CLUB VRANCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEAUTY CLUB VRANCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEAUTY CLUB VRANCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VITAL DECOSTERSTRAAT 18; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16221488 (+32-16221488) 16221488 (+32-16221488)

Fax (fax): +32 (53) 466-22-43 +32 (53) 466-22-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEAUTY CLUB VRANCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEAUTY CLUB VRANCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEAUTY CLUB VRANCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEAUTY CLUB VRANCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEAUTY CLUB VRANCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEAUTY CLUB VRANCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEAUTY CLUB VRANCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEAUTY CLUB VRANCKX
Products information BEAUTY CLUB VRANCKX

BTW identificatienummer (tax): BE01165893554
Ondernemingsnummer: 1619354248
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Articles de Toilette pour Hommes, Articles de Toilette pour Dames, Articles de Manucure & P茅dicure, Parfums, Produits Capillaires, Produits Corporels, Cosm茅tiques.. Types de Soins: Manucure, Faux Ongles, Epilation 脿 la Cire, Bancs Solaires, P茅dicure, Maquillage Permanent, Teinture Cils & Sourcils, Traitements pour le Corps, Massages, Epilation au Sucre, Huiles Essentielles, Soins du Visage, Maquillage & Soins de Beaut茅 pour Mariage, Aromath茅rapie. Services: Instituts Mixtes, Ch猫ques-Cadeaux, Acc猫s R茅serv茅 aux Hommes, Instituts pour Dames, Produits Biologiques.

Product categorie (product category): Parfumeries. Instituts de beaut茅

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEAUTY CLUB VRANCKX
(Get full report from official database of BE for BEAUTY CLUB VRANCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEAUTY CLUB VRANCKX
Addition kinds of activities for BEAUTY CLUB VRANCKX

27590901. Schema's, vervoer: drukwerk, NSK | Schedules, transportation: printing, nsk
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
35420205. Persen: hydraulisch en pneumatisch, mechanisch en handmatig | Presses: hydraulic and pneumatic, mechanical and manual
38290305. Fotogrammetrische instrumenten | Photogrammetrical instruments
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij BEAUTY CLUB VRANCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEAUTY CLUB VRANCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEAUTY CLUB VRANCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEAUTY CLUB VRANCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • Dakwerker hellende daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een dakdekker voor hellende daken voor onze klant uit Tielt. Je werkt steeds zeer regionaal.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Advocaat Publiek Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat met een sterke interesse in het publiek recht, en in het bijzonder het omgevingsrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in binnen het publiek en administratief recht en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

Zoek naar antwoorden van BEAUTY CLUB VRANCKX in sociale netwerken
Look for responds of BEAUTY CLUB VRANCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEAUTY CLUB VRANCKX. Laat een reactie achter voor BEAUTY CLUB VRANCKX. BEAUTY CLUB VRANCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEAUTY CLUB VRANCKX. Leave a respond for BEAUTY CLUB VRANCKX. BEAUTY CLUB VRANCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEAUTY CLUB VRANCKX op de google maps. Adres en contacten BEAUTY CLUB VRANCKX
Location of BEAUTY CLUB VRANCKX on the google maps. Address and contacts of BEAUTY CLUB VRANCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come BEAUTY CLUB VRANCKX BEAUTY CLUB VRANCKX: ETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | WANDELCLUB HAZEWIND | BUREAU CONSEIL EN GEOLOGIE SPRL | Rabijns Garage NV | ANALU NV

Other related companies as BEAUTY CLUB VRANCKX: ETABLISSEMENTEN DE RONDE & DRUBBEL NV | WANDELCLUB HAZEWIND | BUREAU CONSEIL EN GEOLOGIE SPRL | Rabijns Garage NV | ANALU NV

BEAUTY CLUB VRANCKX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEAUTY CLUB VRANCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01165893554. Het bedrijf BEAUTY CLUB VRANCKX bevindt zich op het adres: VITAL DECOSTERSTRAAT 18; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 752,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Parfumeries. Instituts de beaut茅. Lijst met producten zijn Produits: Articles de Toilette pour Hommes, Articles de Toilette pour Dames, Articles de Manucure & P茅dicure, Parfums, Produits Capillaires, Produits Corporels, Cosm茅tiques.. Types de Soins: Manucure, Faux Ongles, Epilation 脿 la Cire, Bancs Solaires, P茅dicure, Maquillage Permanent, Teinture Cils & Sourcils, Traitements pour le Corps, Massages, Epilation au Sucre, Huiles Essentielles, Soins du Visage, Maquillage & Soins de Beaut茅 pour Mariage, Aromath茅rapie. Services: Instituts Mixtes, Ch猫ques-Cadeaux, Acc猫s R茅serv茅 aux Hommes, Instituts pour Dames, Produits Biologiques..
De hoofdactiviteit van BEAUTY CLUB VRANCKX is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEAUTY CLUB VRANCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEAUTY CLUB VRANCKX, openstaande posities, locatie van BEAUTY CLUB VRANCKX op de kaart.

BEAUTY CLUB VRANCKX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEAUTY CLUB VRANCKX, company assigned to the tax number BE01165893554. The company BEAUTY CLUB VRANCKX is located at the address: VITAL DECOSTERSTRAAT 18; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 752,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Parfumeries. Instituts de beaut茅. List of products are Produits: Articles de Toilette pour Hommes, Articles de Toilette pour Dames, Articles de Manucure & P茅dicure, Parfums, Produits Capillaires, Produits Corporels, Cosm茅tiques.. Types de Soins: Manucure, Faux Ongles, Epilation 脿 la Cire, Bancs Solaires, P茅dicure, Maquillage Permanent, Teinture Cils & Sourcils, Traitements pour le Corps, Massages, Epilation au Sucre, Huiles Essentielles, Soins du Visage, Maquillage & Soins de Beaut茅 pour Mariage, Aromath茅rapie. Services: Instituts Mixtes, Ch猫ques-Cadeaux, Acc猫s R茅serv茅 aux Hommes, Instituts pour Dames, Produits Biologiques..
The main activity of BEAUTY CLUB VRANCKX is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEAUTY CLUB VRANCKX is not available. You also can look at reviews of BEAUTY CLUB VRANCKX, open positions, location of BEAUTY CLUB VRANCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEAUTY CLUB VRANCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEAUTY CLUB VRANCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEAUTY CLUB VRANCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEAUTY CLUB VRANCKX, employees, financial statistics.