MARLEEN TORFS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MARLEEN TORFS
Private companiesTobacco Products • MARLEEN TORFS

Contactgegevens MARLEEN TORFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLEEN TORFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLEEN TORFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERBERKENLEI 63; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36631826 (+32-36631826) 36631826 (+32-36631826)

Fax (fax): +32 (61) 415-67-69 +32 (61) 415-67-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLEEN TORFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLEEN TORFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLEEN TORFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLEEN TORFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLEEN TORFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLEEN TORFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLEEN TORFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLEEN TORFS
Products information MARLEEN TORFS

BTW identificatienummer (tax): BE09038146972
Ondernemingsnummer: 1482574462
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 710,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MARLEEN TORFS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLEEN TORFS
(Get full report from official database of BE for MARLEEN TORFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLEEN TORFS
Addition kinds of activities for MARLEEN TORFS

3571. Elektronische computers | Electronic computers
07520104. Stamboom recorddiensten, dieren- en dierlijke specialiteiten | Pedigree record services, pet and animal specialties
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
28190607. Nucleaire brandstoffen, uranium slak (radioactieve) | Nuclear fuels, uranium slug (radioactive)
32920000. Asbestproducten | Asbestos products
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines
91210104. Wetgevende studie commissie | Legislative study commission

Werken bij MARLEEN TORFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLEEN TORFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLEEN TORFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLEEN TORFS. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Monteur/Assembleur (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: GR technics

    Type: Vaste Job

    Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

Zoek naar antwoorden van MARLEEN TORFS in sociale netwerken
Look for responds of MARLEEN TORFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLEEN TORFS. Laat een reactie achter voor MARLEEN TORFS. MARLEEN TORFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLEEN TORFS. Leave a respond for MARLEEN TORFS. MARLEEN TORFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLEEN TORFS op de google maps. Adres en contacten MARLEEN TORFS
Location of MARLEEN TORFS on the google maps. Address and contacts of MARLEEN TORFS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLEEN TORFS MARLEEN TORFS: A L'ELةGANCE | LE CROONER | HUIS VERMASSEN | CEVO | Couture Cortes NV

Other related companies as MARLEEN TORFS: A L'ELةGANCE | LE CROONER | HUIS VERMASSEN | CEVO | Couture Cortes NV

MARLEEN TORFS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLEEN TORFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09038146972. Het bedrijf MARLEEN TORFS bevindt zich op het adres: ZILVERBERKENLEI 63; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 710,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in MARLEEN TORFS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLEEN TORFS is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLEEN TORFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLEEN TORFS, openstaande posities, locatie van MARLEEN TORFS op de kaart.

MARLEEN TORFS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLEEN TORFS, company assigned to the tax number BE09038146972. The company MARLEEN TORFS is located at the address: ZILVERBERKENLEI 63; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 710,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in MARLEEN TORFS were not found.
The main activity of MARLEEN TORFS is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLEEN TORFS is not available. You also can look at reviews of MARLEEN TORFS, open positions, location of MARLEEN TORFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLEEN TORFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLEEN TORFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLEEN TORFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLEEN TORFS, employees, financial statistics.