K. PEETERS

Contactgegevens K. PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHURCHILLLAAN 290; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36580803 (+32-36580803) 36580803 (+32-36580803)

Fax (fax): +32 (51) 759-77-68 +32 (51) 759-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. PEETERS
Products information K. PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE09844268798
Ondernemingsnummer: 6189941406
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in K. PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. PEETERS
(Get full report from official database of BE for K. PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. PEETERS
Addition kinds of activities for K. PEETERS

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
34690401. Dozen: gereedschap, lunch, mail, enz .: gestempeld metaal | Boxes: tool, lunch, mail, etc.: stamped metal
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen

Werken bij K. PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Machine-operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ga je als volgt te werk:- Staal uitsnijden bij nieuwe kwaliteiten voor aanmaak referentiestalen- Moederrollen in afrollers brengen- Aannaaien van moederrollen- Controle instelling machines- Stikdiepte instellen- Slechte stukken uitsnijden voor recuperatie

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Financial Controller (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: AMPLIFON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In de functie van Financial Controller ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het behoud van een controle- en informatiefunctie waarbij je de nodige business support levert vanuit financieel oogpunt om Amplifon te ondersteunen in het behalen van de vooropgestelde doelen en te zorgen voor een financieel gezonde toestand van de Belgische en Luxemburgse entiteit. Je evalueert de naleving van richtlijnen en reglementeringen en bekijkt de goede werking, de doeltreffendheid en de efficiëntie van bestaande processen en zorgt voor de verbetering hiervan. Je werkt hierbij nauw samen met de Director Finance & Operations, de collega-Business Analyst en de verschillende back-office departementen (IT, Customer service, payroll…). Inhoud van de functie Budgetcontrole door vergelijking van budgetten met actuals en het geven van verbetervoorstellen om bestaande verschillen weg te werken Ondersteuning in de opmaak van de jaarlijkse budgetten door het management Deelname aan de maandrapporteringen Zorgen voor financiële analyse en inzichten ter ondersteuning van beslissingen binnen de organisatie Verantwoordelijk voor controle op Law 262 compliance Uitvoeren van analyses mbt winstgevendheid op productniveau en op niveau van verdeelkanalen Anticiperen op en intiëren van prijsonderhandelingen Ad hoc analyses en rapporteringen op vraag van het management Actieve deelname aan JD Edwards and BI projecten in het verbetering van financiële tools en rapporteringen

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van K. PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of K. PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. PEETERS. Laat een reactie achter voor K. PEETERS. K. PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. PEETERS. Leave a respond for K. PEETERS. K. PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. PEETERS op de google maps. Adres en contacten K. PEETERS
Location of K. PEETERS on the google maps. Address and contacts of K. PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come K. PEETERS K. PEETERS: Leeloo | BUYENS CARL | MARC BOUCKAERT | B.T.K. | ABC PUBLISAC

Other related companies as K. PEETERS: Leeloo | BUYENS CARL | MARC BOUCKAERT | B.T.K. | ABC PUBLISAC

K. PEETERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844268798. Het bedrijf K. PEETERS bevindt zich op het adres: CHURCHILLLAAN 290; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in K. PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K. PEETERS is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. PEETERS, openstaande posities, locatie van K. PEETERS op de kaart.

K. PEETERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. PEETERS, company assigned to the tax number BE09844268798. The company K. PEETERS is located at the address: CHURCHILLLAAN 290; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in K. PEETERS were not found.
The main activity of K. PEETERS is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K. PEETERS is not available. You also can look at reviews of K. PEETERS, open positions, location of K. PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. PEETERS, employees, financial statistics.