ALAP Speciality Products

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALAP Speciality Products
Private companiesWater Transportation • ALAP Speciality Products

Contactgegevens ALAP Speciality Products: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAP Speciality Products: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAP Speciality Products

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Rijswijcklaan 194C; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 39 87 (+32-03 237 39 87) 03 237 39 87 (+32-03 237 39 87)

Fax (fax): 03 237 88 72 (+32-03 237 88 72) 03 237 88 72 (+32-03 237 88 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAP Speciality Products: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAP Speciality Products"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAP Speciality Products"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAP Speciality Products, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAP Speciality Products. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAP Speciality Products, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAP Speciality Products. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAP Speciality Products
Products information ALAP Speciality Products

BTW identificatienummer (tax): BE06312988281
Ondernemingsnummer: 3694671630
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ALAP Speciality Products zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paper - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAP Speciality Products
(Get full report from official database of BE for ALAP Speciality Products)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAP Speciality Products
Addition kinds of activities for ALAP Speciality Products

2335. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
369401. Batterij laad alternatoren en generatoren | Battery charging alternators and generators
24290101. Cooperage voorraad producten: staven, rubrieken, hoepels, enz. | Cooperage stock products: staves, headings, hoops, etc.
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement
35590602. Ovens, chemicaliën | Kilns, chemical
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands

Werken bij ALAP Speciality Products: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAP Speciality Products: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAP Speciality Products. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAP Speciality Products. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

Zoek naar antwoorden van ALAP Speciality Products in sociale netwerken
Look for responds of ALAP Speciality Products in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAP Speciality Products. Laat een reactie achter voor ALAP Speciality Products. ALAP Speciality Products bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAP Speciality Products. Leave a respond for ALAP Speciality Products. ALAP Speciality Products on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAP Speciality Products op de google maps. Adres en contacten ALAP Speciality Products
Location of ALAP Speciality Products on the google maps. Address and contacts of ALAP Speciality Products

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAP Speciality Products ALAP Speciality Products: ML Bouw | BBL | ADMINISTRATION COMMUNALE | DE SPORTDUIF | SLEEPEX

Other related companies as ALAP Speciality Products: ML Bouw | BBL | ADMINISTRATION COMMUNALE | DE SPORTDUIF | SLEEPEX

ALAP Speciality Products is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALAP Speciality Products, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312988281. Het bedrijf ALAP Speciality Products bevindt zich op het adres: Jan Van Rijswijcklaan 194C; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 204,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paper - General. Producten gemaakt in ALAP Speciality Products zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAP Speciality Products is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAP Speciality Products is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAP Speciality Products, openstaande posities, locatie van ALAP Speciality Products op de kaart.

ALAP Speciality Products is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALAP Speciality Products, company assigned to the tax number BE06312988281. The company ALAP Speciality Products is located at the address: Jan Van Rijswijcklaan 194C; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 204,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paper - General. Products created in ALAP Speciality Products were not found.
The main activity of ALAP Speciality Products is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAP Speciality Products is not available. You also can look at reviews of ALAP Speciality Products, open positions, location of ALAP Speciality Products on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAP Speciality Products, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAP Speciality Products, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAP Speciality Products, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAP Speciality Products, employees, financial statistics.