GUY DE BIE

Contactgegevens GUY DE BIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUY DE BIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUY DE BIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZERSHOF 16; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 52423411 (+32-52423411) 52423411 (+32-52423411)

Fax (fax): +32 (53) 845-79-27 +32 (53) 845-79-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUY DE BIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUY DE BIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUY DE BIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUY DE BIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUY DE BIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUY DE BIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUY DE BIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUY DE BIE
Products information GUY DE BIE

BTW identificatienummer (tax): BE05917480468
Ondernemingsnummer: 1998382568
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GUY DE BIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUY DE BIE
(Get full report from official database of BE for GUY DE BIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUY DE BIE
Addition kinds of activities for GUY DE BIE

22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
22419911. Wollen smalle geweven goederen | Wool narrow woven goods
25110103. Chiffoniers en chifforobes | Chiffoniers and chifforobes
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij GUY DE BIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUY DE BIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUY DE BIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUY DE BIE. Looking for open vacancies in other companies

  • arbeider, technieker (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: JANSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van GUY DE BIE in sociale netwerken
Look for responds of GUY DE BIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUY DE BIE. Laat een reactie achter voor GUY DE BIE. GUY DE BIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUY DE BIE. Leave a respond for GUY DE BIE. GUY DE BIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUY DE BIE op de google maps. Adres en contacten GUY DE BIE
Location of GUY DE BIE on the google maps. Address and contacts of GUY DE BIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUY DE BIE GUY DE BIE: Van Thuyne C | Piette Jean-Luc | V. BONTE | VAN KELST | B. JAMAR

Other related companies as GUY DE BIE: Van Thuyne C | Piette Jean-Luc | V. BONTE | VAN KELST | B. JAMAR

GUY DE BIE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUY DE BIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05917480468. Het bedrijf GUY DE BIE bevindt zich op het adres: KEIZERSHOF 16; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in GUY DE BIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUY DE BIE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUY DE BIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUY DE BIE, openstaande posities, locatie van GUY DE BIE op de kaart.

GUY DE BIE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUY DE BIE, company assigned to the tax number BE05917480468. The company GUY DE BIE is located at the address: KEIZERSHOF 16; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhouders. Products created in GUY DE BIE were not found.
The main activity of GUY DE BIE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GUY DE BIE is not available. You also can look at reviews of GUY DE BIE, open positions, location of GUY DE BIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUY DE BIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUY DE BIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUY DE BIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUY DE BIE, employees, financial statistics.