ROOBAERT BAKKERIJ

Particuliere bedrijvencommunicatie • ROOBAERT BAKKERIJ
Private companiesCommunications • ROOBAERT BAKKERIJ

Contactgegevens ROOBAERT BAKKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROOBAERT BAKKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROOBAERT BAKKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 17; 9402; NINOVE, België

Telefoon (phone): 54331681 (+32-54331681) 54331681 (+32-54331681)

Fax (fax): +32 (16) 218-90-13 +32 (16) 218-90-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROOBAERT BAKKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROOBAERT BAKKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROOBAERT BAKKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROOBAERT BAKKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROOBAERT BAKKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROOBAERT BAKKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROOBAERT BAKKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROOBAERT BAKKERIJ
Products information ROOBAERT BAKKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE01705871582
Ondernemingsnummer: 6235260009
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ROOBAERT BAKKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROOBAERT BAKKERIJ
(Get full report from official database of BE for ROOBAERT BAKKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROOBAERT BAKKERIJ
Addition kinds of activities for ROOBAERT BAKKERIJ

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
28999900. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
79910200. Gewichtsverminderende clubs | Weight reducing clubs
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij ROOBAERT BAKKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROOBAERT BAKKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROOBAERT BAKKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROOBAERT BAKKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • werfleider installatie laadstations elektrische wagens (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Frans bedrijf zoeken we met onmiddellijke indiensttreding een werfleider voor de installatie van laadstations. Je gaat langs bij een 50-tal garages (van 2 merken in het hogere segment) in de Benelux, je detecteert de behoeften van de klant. Je werkt het project per klant uit en je legt dit voor aan de klant. Van zodra het project van start gaat sta je in voor de coördinatie van de installatie van de laadstations. Hierbij communiceer je dagelijks met de klant en stuur je je techniekers aan. Je helpt mee waar nodig en je leidt het project in goede banen. Na de installaties ga je langs bij de klant om op te volgen of alles vlot verloopt.

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

  • Bijverdienste : productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van ROOBAERT BAKKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ROOBAERT BAKKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROOBAERT BAKKERIJ. Laat een reactie achter voor ROOBAERT BAKKERIJ. ROOBAERT BAKKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROOBAERT BAKKERIJ. Leave a respond for ROOBAERT BAKKERIJ. ROOBAERT BAKKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROOBAERT BAKKERIJ op de google maps. Adres en contacten ROOBAERT BAKKERIJ
Location of ROOBAERT BAKKERIJ on the google maps. Address and contacts of ROOBAERT BAKKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ROOBAERT BAKKERIJ ROOBAERT BAKKERIJ: Beauty Paradise | MARC HOEBEKE | M.P.A | PACKO INOX | Van den Houte B

Other related companies as ROOBAERT BAKKERIJ: Beauty Paradise | MARC HOEBEKE | M.P.A | PACKO INOX | Van den Houte B

ROOBAERT BAKKERIJ is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROOBAERT BAKKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705871582. Het bedrijf ROOBAERT BAKKERIJ bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 17; 9402; NINOVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in ROOBAERT BAKKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROOBAERT BAKKERIJ is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROOBAERT BAKKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROOBAERT BAKKERIJ, openstaande posities, locatie van ROOBAERT BAKKERIJ op de kaart.

ROOBAERT BAKKERIJ is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROOBAERT BAKKERIJ, company assigned to the tax number BE01705871582. The company ROOBAERT BAKKERIJ is located at the address: NIEUWSTRAAT 17; 9402; NINOVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in ROOBAERT BAKKERIJ were not found.
The main activity of ROOBAERT BAKKERIJ is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ROOBAERT BAKKERIJ is not available. You also can look at reviews of ROOBAERT BAKKERIJ, open positions, location of ROOBAERT BAKKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROOBAERT BAKKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROOBAERT BAKKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROOBAERT BAKKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROOBAERT BAKKERIJ, employees, financial statistics.