LUCIENNE PROOT

Contactgegevens LUCIENNE PROOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIENNE PROOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIENNE PROOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 60; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59276758 (+32-59276758) 59276758 (+32-59276758)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIENNE PROOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIENNE PROOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIENNE PROOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIENNE PROOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIENNE PROOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIENNE PROOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIENNE PROOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIENNE PROOT
Products information LUCIENNE PROOT

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LUCIENNE PROOT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIENNE PROOT
(Get full report from official database of BE for LUCIENNE PROOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIENNE PROOT
Addition kinds of activities for LUCIENNE PROOT

352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
92210101. Bureau van strafrechtelijk onderzoek, regering | Bureau of criminal investigation, government
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij LUCIENNE PROOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIENNE PROOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIENNE PROOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIENNE PROOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bediende orderinput (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zulte zijn wij op zoek naar een administratief bediende orderinput. Jouw voornaamste taak bestaat er uit om de bestellingen (die via mail binnen komen) in te geven in het interne systeem.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van LUCIENNE PROOT in sociale netwerken
Look for responds of LUCIENNE PROOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIENNE PROOT. Laat een reactie achter voor LUCIENNE PROOT. LUCIENNE PROOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIENNE PROOT. Leave a respond for LUCIENNE PROOT. LUCIENNE PROOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIENNE PROOT op de google maps. Adres en contacten LUCIENNE PROOT
Location of LUCIENNE PROOT on the google maps. Address and contacts of LUCIENNE PROOT

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIENNE PROOT LUCIENNE PROOT: PLUSPRODUCTS NV | Delcominette J-P | CLEUREN LUC | PAUL SMETS | Ludo Carrosserie

Other related companies as LUCIENNE PROOT: PLUSPRODUCTS NV | Delcominette J-P | CLEUREN LUC | PAUL SMETS | Ludo Carrosserie

LUCIENNE PROOT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIENNE PROOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf LUCIENNE PROOT bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 60; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in LUCIENNE PROOT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIENNE PROOT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIENNE PROOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIENNE PROOT, openstaande posities, locatie van LUCIENNE PROOT op de kaart.

LUCIENNE PROOT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIENNE PROOT, company assigned to the tax number BE06072113037. The company LUCIENNE PROOT is located at the address: MOLENSTRAAT 60; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in LUCIENNE PROOT were not found.
The main activity of LUCIENNE PROOT is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIENNE PROOT is not available. You also can look at reviews of LUCIENNE PROOT, open positions, location of LUCIENNE PROOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIENNE PROOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIENNE PROOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIENNE PROOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIENNE PROOT, employees, financial statistics.