BOULANGERIE VERBEKE

Contactgegevens BOULANGERIE VERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOULANGERIE VERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOULANGERIE VERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 76; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84315134 (+32-84315134) 84315134 (+32-84315134)

Fax (fax): +32 (4) 780-87-35 +32 (4) 780-87-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOULANGERIE VERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOULANGERIE VERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOULANGERIE VERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOULANGERIE VERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOULANGERIE VERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOULANGERIE VERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOULANGERIE VERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOULANGERIE VERBEKE
Products information BOULANGERIE VERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07935943603
Ondernemingsnummer: 1605346679
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BOULANGERIE VERBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOULANGERIE VERBEKE
(Get full report from official database of BE for BOULANGERIE VERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOULANGERIE VERBEKE
Addition kinds of activities for BOULANGERIE VERBEKE

367902. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
34329902. Gazonspuitpunten en sprinklers | Lawn hose nozzles and sprinklers
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
80629904. Ziekenhuis, medische school affiliatie | Hospital, medical school affiliation
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij BOULANGERIE VERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOULANGERIE VERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOULANGERIE VERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOULANGERIE VERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • Afwerker natuursteenbewerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: KEMPENLAND

    Type: Vaste Job

    Als afwerker gebruik je technieken als manueel frainen, kappen, profileren (maluurkes maken) om verzaagde elementen zoals marmer, arduin of graniet af te werken zodat er afgewerkte elementen voor de bekleding van gebouwen zoals dorpels, deuromlijstingen, trappen, elementen en bladen voor keukens en badkamer ontstaan.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van BOULANGERIE VERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of BOULANGERIE VERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOULANGERIE VERBEKE. Laat een reactie achter voor BOULANGERIE VERBEKE. BOULANGERIE VERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOULANGERIE VERBEKE. Leave a respond for BOULANGERIE VERBEKE. BOULANGERIE VERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOULANGERIE VERBEKE op de google maps. Adres en contacten BOULANGERIE VERBEKE
Location of BOULANGERIE VERBEKE on the google maps. Address and contacts of BOULANGERIE VERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOULANGERIE VERBEKE BOULANGERIE VERBEKE: Renotech | JEAN PAGANI | Vaes M | PETER LEENAERTS | D. SCHUSTER

Other related companies as BOULANGERIE VERBEKE: Renotech | JEAN PAGANI | Vaes M | PETER LEENAERTS | D. SCHUSTER

BOULANGERIE VERBEKE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOULANGERIE VERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935943603. Het bedrijf BOULANGERIE VERBEKE bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 76; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BOULANGERIE VERBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOULANGERIE VERBEKE is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOULANGERIE VERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOULANGERIE VERBEKE, openstaande posities, locatie van BOULANGERIE VERBEKE op de kaart.

BOULANGERIE VERBEKE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOULANGERIE VERBEKE, company assigned to the tax number BE07935943603. The company BOULANGERIE VERBEKE is located at the address: RUE GRANDE 76; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BOULANGERIE VERBEKE were not found.
The main activity of BOULANGERIE VERBEKE is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOULANGERIE VERBEKE is not available. You also can look at reviews of BOULANGERIE VERBEKE, open positions, location of BOULANGERIE VERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOULANGERIE VERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOULANGERIE VERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOULANGERIE VERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOULANGERIE VERBEKE, employees, financial statistics.