AYPAS

Contactgegevens AYPAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AYPAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AYPAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAVENDELSTRAAT 46; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92266224 (+32-92266224) 92266224 (+32-92266224)

Fax (fax): +32 (61) 101-37-94 +32 (61) 101-37-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AYPAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AYPAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AYPAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AYPAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AYPAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AYPAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AYPAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AYPAS
Products information AYPAS

BTW identificatienummer (tax): BE08318817138
Ondernemingsnummer: 6947448730
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Produits: Tartes & G?teaux, Pain.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AYPAS
(Get full report from official database of BE for AYPAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AYPAS
Addition kinds of activities for AYPAS

20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
51439901. Boter | Butter
57369904. Bladmuziek | Sheet music
73590502. Verhuur van elektronische apparatuur, met uitzondering van computers | Electronic equipment rental, except computers
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij AYPAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AYPAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AYPAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AYPAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Telefoondispatcher/studentenjob (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: RUPEL-TAXI

    Type: Studentenjob

    Telefonische oproepen beantwoorden en ritten verdelen. Ritverwerking via computersysteem. Planmatig kunnen werken. Weekendwerk/nachtdienst.Aangename manier om als student een centje bij te verdienen. U dient wel 18 jaar te zijn

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Relaxatietherapeut(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een relaxatietherapeut(e).

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van AYPAS in sociale netwerken
Look for responds of AYPAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AYPAS. Laat een reactie achter voor AYPAS. AYPAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AYPAS. Leave a respond for AYPAS. AYPAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AYPAS op de google maps. Adres en contacten AYPAS
Location of AYPAS on the google maps. Address and contacts of AYPAS

Andere gerelateerde bedrijven als come AYPAS AYPAS: JEAN-PAUL SCHIETTECATTE | Maury | POL BODSON | ANDRE GRUWIER | Smeets G

Other related companies as AYPAS: JEAN-PAUL SCHIETTECATTE | Maury | POL BODSON | ANDRE GRUWIER | Smeets G

AYPAS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AYPAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08318817138. Het bedrijf AYPAS bevindt zich op het adres: LAVENDELSTRAAT 46; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Lijst met producten zijn Produits: Tartes & G?teaux, Pain..
De hoofdactiviteit van AYPAS is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AYPAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AYPAS, openstaande posities, locatie van AYPAS op de kaart.

AYPAS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AYPAS, company assigned to the tax number BE08318817138. The company AYPAS is located at the address: LAVENDELSTRAAT 46; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. List of products are Produits: Tartes & G?teaux, Pain..
The main activity of AYPAS is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AYPAS is not available. You also can look at reviews of AYPAS, open positions, location of AYPAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AYPAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AYPAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AYPAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AYPAS, employees, financial statistics.