FLCOSCO BELGIUM NV

Contactgegevens FLCOSCO BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOSCO BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOSCO BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Stijfselrui 44, Internal Postal Box 19 PB 19 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-02-62-30 32-32-02-62-30

Fax (fax): 32-32-22-17-50 32-32-22-17-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOSCO BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOSCO BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOSCO BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOSCO BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOSCO BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOSCO BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOSCO BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOSCO BELGIUM NV
Products information FLCOSCO BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLCOSCO BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOSCO BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLCOSCO BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOSCO BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLCOSCO BELGIUM NV

02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
09129907. Pilchard, vangen van | Pilchard, catching of
14110104. Kalksteen, afmeting-steengroeven | Limestone, dimension-quarrying
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
34250000. Zaagbladen en handsaws | Saw blades and handsaws
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
35850302. Warmtepompen, elektrisch | Heat pumps, electric
36120103. Huidige beperkende reactoren, elektrisch | Current limiting reactors, electrical
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual

Werken bij FLCOSCO BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOSCO BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOSCO BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOSCO BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

Zoek naar antwoorden van FLCOSCO BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOSCO BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOSCO BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLCOSCO BELGIUM NV. FLCOSCO BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOSCO BELGIUM NV. Leave a respond for FLCOSCO BELGIUM NV. FLCOSCO BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOSCO BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLCOSCO BELGIUM NV
Location of FLCOSCO BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLCOSCO BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOSCO BELGIUM NV FLCOSCO BELGIUM NV: FIDUC.CENTRALE LUXEMBOURG | 'T POORTJE | Daenen N | PETER DE BACKER | NEW LACHAUSSEE SA

Other related companies as FLCOSCO BELGIUM NV: FIDUC.CENTRALE LUXEMBOURG | 'T POORTJE | Daenen N | PETER DE BACKER | NEW LACHAUSSEE SA

FLCOSCO BELGIUM NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOSCO BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf FLCOSCO BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Stijfselrui 44, Internal Postal Box 19 PB 19 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCOSCO BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOSCO BELGIUM NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOSCO BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOSCO BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLCOSCO BELGIUM NV op de kaart.

FLCOSCO BELGIUM NV is a company, that was registered 2013 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCOSCO BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE03035217285. The company FLCOSCO BELGIUM NV is located at the address: Stijfselrui 44, Internal Postal Box 19 PB 19 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCOSCO BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLCOSCO BELGIUM NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOSCO BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLCOSCO BELGIUM NV, open positions, location of FLCOSCO BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOSCO BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOSCO BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOSCO BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOSCO BELGIUM NV, employees, financial statistics.