LEEN DECOUTTERE

Contactgegevens LEEN DECOUTTERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEEN DECOUTTERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEEN DECOUTTERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BARON RUZETTELAAN 131; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50350998 (+32-50350998) 50350998 (+32-50350998)

Fax (fax): +32 (86) 374-62-25 +32 (86) 374-62-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEEN DECOUTTERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEEN DECOUTTERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEEN DECOUTTERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEEN DECOUTTERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEEN DECOUTTERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEEN DECOUTTERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEEN DECOUTTERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEEN DECOUTTERE
Products information LEEN DECOUTTERE

BTW identificatienummer (tax): BE03502136230
Ondernemingsnummer: 7939239501
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEEN DECOUTTERE
(Get full report from official database of BE for LEEN DECOUTTERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEEN DECOUTTERE
Addition kinds of activities for LEEN DECOUTTERE

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
356801. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
28510208. Polyurethaan coatings | Polyurethane coatings
34990402. Cadeauartikelen, koperen goederen | Giftware, copper goods

Werken bij LEEN DECOUTTERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEEN DECOUTTERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEEN DECOUTTERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEEN DECOUTTERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Bandenmonteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: BANDEN WOMMELGEM

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van diverse voertuigen (personenwagen, camionette,...). Je beschikt over een goede fysieke conditie. Je ziet werk en je steekt de handen uit de mouwen. Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar. Je hebt respect voor mensen en materiaal. Je bent technisch aangelegd

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van LEEN DECOUTTERE in sociale netwerken
Look for responds of LEEN DECOUTTERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEEN DECOUTTERE. Laat een reactie achter voor LEEN DECOUTTERE. LEEN DECOUTTERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEEN DECOUTTERE. Leave a respond for LEEN DECOUTTERE. LEEN DECOUTTERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEEN DECOUTTERE op de google maps. Adres en contacten LEEN DECOUTTERE
Location of LEEN DECOUTTERE on the google maps. Address and contacts of LEEN DECOUTTERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEEN DECOUTTERE LEEN DECOUTTERE: Bois & Jardin | MELROSE | MEUBELEN DUMPI-MART | COIFFURE HEIDI | JOS VAN LOOY

Other related companies as LEEN DECOUTTERE: Bois & Jardin | MELROSE | MEUBELEN DUMPI-MART | COIFFURE HEIDI | JOS VAN LOOY

LEEN DECOUTTERE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEEN DECOUTTERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03502136230. Het bedrijf LEEN DECOUTTERE bevindt zich op het adres: BARON RUZETTELAAN 131; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van LEEN DECOUTTERE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEEN DECOUTTERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEEN DECOUTTERE, openstaande posities, locatie van LEEN DECOUTTERE op de kaart.

LEEN DECOUTTERE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEEN DECOUTTERE, company assigned to the tax number BE03502136230. The company LEEN DECOUTTERE is located at the address: BARON RUZETTELAAN 131; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of LEEN DECOUTTERE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEEN DECOUTTERE is not available. You also can look at reviews of LEEN DECOUTTERE, open positions, location of LEEN DECOUTTERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEEN DECOUTTERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEEN DECOUTTERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEEN DECOUTTERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEEN DECOUTTERE, employees, financial statistics.