KRISTIEN VAN VAERENBERGH

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • KRISTIEN VAN VAERENBERGH
Private companiesApparel and Accessory Stores • KRISTIEN VAN VAERENBERGH

Contactgegevens KRISTIEN VAN VAERENBERGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRISTIEN VAN VAERENBERGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRISTIEN VAN VAERENBERGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSSTRAAT 4; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 52357163 (+32-52357163) 52357163 (+32-52357163)

Fax (fax): +32 (53) 270-70-63 +32 (53) 270-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRISTIEN VAN VAERENBERGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRISTIEN VAN VAERENBERGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRISTIEN VAN VAERENBERGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRISTIEN VAN VAERENBERGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRISTIEN VAN VAERENBERGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRISTIEN VAN VAERENBERGH
Products information KRISTIEN VAN VAERENBERGH

BTW identificatienummer (tax): BE07497863769
Ondernemingsnummer: 8476470947
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 633,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRISTIEN VAN VAERENBERGH
(Get full report from official database of BE for KRISTIEN VAN VAERENBERGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRISTIEN VAN VAERENBERGH
Addition kinds of activities for KRISTIEN VAN VAERENBERGH

421599. Koeriersdiensten, met uitzondering van de lucht, nv | Courier services, except by air, nec
20110402. Hides, cured of uncured: van geslachte karkassen op de site | Hides, cured or uncured: from carcasses slaughtered on site
22110407. Plushes, katoen | Plushes, cotton
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
50650402. Burgersbandradio's | Citizens band radios
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'

Werken bij KRISTIEN VAN VAERENBERGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRISTIEN VAN VAERENBERGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster VOLTIJDSE shiften Nacht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschijving Wij zoeken voor TNT te Machelen/Brucargo flexibele heftruckchauffeurs die iets willen bijverdienen. Naast de taken van een heftruckchauffeur moet je ook bereid om soms even als magazijnier te werken. Werkuren zijn meestal van 00u - 08u. Je werkt minimum 3-5 nachten per week volgens eigen beschikbaarheid. Wij verwachten dat je minstens 3 nachten per week beschikbaar bent, maar we kunnen je ook 5 nachten per week laten werken. Taken: Laden en lossen van vrachtwagens Rijden tijdens het proces van sortering Sorteren van pakketten (tot 30kg) Scannen en labelen van pakketten Magazijn op orde houden

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Poetshulp (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PWA-DCO LUMMEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequekantoor zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerk(st)ers voor het poetsen bij mensen thuis.

  • Operator Spuitgieten (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen in Malle zijn wij op zoek naar een Operator Spuitgieten (M/V): U zal instaan voor: Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; Kwaliteitscontrole 

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

  • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Flexijob

    Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van KRISTIEN VAN VAERENBERGH in sociale netwerken
Look for responds of KRISTIEN VAN VAERENBERGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Laat een reactie achter voor KRISTIEN VAN VAERENBERGH. KRISTIEN VAN VAERENBERGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRISTIEN VAN VAERENBERGH. Leave a respond for KRISTIEN VAN VAERENBERGH. KRISTIEN VAN VAERENBERGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRISTIEN VAN VAERENBERGH op de google maps. Adres en contacten KRISTIEN VAN VAERENBERGH
Location of KRISTIEN VAN VAERENBERGH on the google maps. Address and contacts of KRISTIEN VAN VAERENBERGH

Andere gerelateerde bedrijven als come KRISTIEN VAN VAERENBERGH KRISTIEN VAN VAERENBERGH: Grossen Wim Schilderwerken BVBA | COIFFURE VIVALDI | Systimmo Real Estate | BUREAU CREVITS | Antiques & Design NV

Other related companies as KRISTIEN VAN VAERENBERGH: Grossen Wim Schilderwerken BVBA | COIFFURE VIVALDI | Systimmo Real Estate | BUREAU CREVITS | Antiques & Design NV

KRISTIEN VAN VAERENBERGH is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRISTIEN VAN VAERENBERGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497863769. Het bedrijf KRISTIEN VAN VAERENBERGH bevindt zich op het adres: BOSSTRAAT 4; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 633,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van KRISTIEN VAN VAERENBERGH is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRISTIEN VAN VAERENBERGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRISTIEN VAN VAERENBERGH, openstaande posities, locatie van KRISTIEN VAN VAERENBERGH op de kaart.

KRISTIEN VAN VAERENBERGH is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRISTIEN VAN VAERENBERGH, company assigned to the tax number BE07497863769. The company KRISTIEN VAN VAERENBERGH is located at the address: BOSSTRAAT 4; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 633,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of KRISTIEN VAN VAERENBERGH is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRISTIEN VAN VAERENBERGH is not available. You also can look at reviews of KRISTIEN VAN VAERENBERGH, open positions, location of KRISTIEN VAN VAERENBERGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRISTIEN VAN VAERENBERGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRISTIEN VAN VAERENBERGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRISTIEN VAN VAERENBERGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRISTIEN VAN VAERENBERGH, employees, financial statistics.