Grossen Wim Schilderwerken BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Grossen Wim Schilderwerken BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Grossen Wim Schilderwerken BVBA

Contactgegevens Grossen Wim Schilderwerken BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grossen Wim Schilderwerken BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grossen Wim Schilderwerken BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hollestraat 29 3300 Hakendover (Tienen), België

Telefoon (phone): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

Fax (fax): +32 (51) 879-51-10 +32 (51) 879-51-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grossen Wim Schilderwerken BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grossen Wim Schilderwerken BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grossen Wim Schilderwerken BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grossen Wim Schilderwerken BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grossen Wim Schilderwerken BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grossen Wim Schilderwerken BVBA
Products information Grossen Wim Schilderwerken BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Grossen Wim Schilderwerken BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grossen Wim Schilderwerken BVBA
(Get full report from official database of BE for Grossen Wim Schilderwerken BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grossen Wim Schilderwerken BVBA
Addition kinds of activities for Grossen Wim Schilderwerken BVBA

01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
35560301. Ontwateringsapparatuur, voedselverwerking | Dehydrating equipment, food processing
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only
59990900. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical apparatus and supplies
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij Grossen Wim Schilderwerken BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grossen Wim Schilderwerken BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student kassa 18+ (m/v) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat er voornamelijk uit om de kassa te bemannen. Je kan je iedere zaterdag of zondag vrijmaken van 9u30 tot 18 uur.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Stage IT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Smals

    Type: Vaste Job

    Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Grondwerker (regio Zellik) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises ( www.verstraete-ent.com) is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren werken aan openbare verlichting, telecom, het verlichten van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting,... Om ons team te versterken, kijken we op dit moment uit naar een grondwerker met rijbewijs B (rijbewijs C is een pluspunt) In deze functie komen onder meer volgende taken aan bod: Je gaat op zoek naar kabels en kabelfouten onder de grond Je herstelt de gevonden fouten onder andere door het maken van een werkput en het plaatsen van moffen Je breekt het voetpad open om bij de nodige kabels te kunnen en herstelt dit terug na de werkzaamheden.

  • Vrachtwagenchauffeur CE vervoer bouwmaterialen (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: KARWEIWERKEN BART DECKERS

    Type: Vaste Job

    Voor het vervoer van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met kraanwerk is een pluspunt maar kan ook aangeleerd worden.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van Grossen Wim Schilderwerken BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Grossen Wim Schilderwerken BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Laat een reactie achter voor Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Grossen Wim Schilderwerken BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Leave a respond for Grossen Wim Schilderwerken BVBA. Grossen Wim Schilderwerken BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grossen Wim Schilderwerken BVBA op de google maps. Adres en contacten Grossen Wim Schilderwerken BVBA
Location of Grossen Wim Schilderwerken BVBA on the google maps. Address and contacts of Grossen Wim Schilderwerken BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Grossen Wim Schilderwerken BVBA Grossen Wim Schilderwerken BVBA: DIRK PATFOORT | Meeus W | Von Spitzbubezwinger | Sonck SPRL | KBC

Other related companies as Grossen Wim Schilderwerken BVBA: DIRK PATFOORT | Meeus W | Von Spitzbubezwinger | Sonck SPRL | KBC

Grossen Wim Schilderwerken BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grossen Wim Schilderwerken BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf Grossen Wim Schilderwerken BVBA bevindt zich op het adres: Hollestraat 29 3300 Hakendover (Tienen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Grossen Wim Schilderwerken BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grossen Wim Schilderwerken BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grossen Wim Schilderwerken BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grossen Wim Schilderwerken BVBA, openstaande posities, locatie van Grossen Wim Schilderwerken BVBA op de kaart.

Grossen Wim Schilderwerken BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grossen Wim Schilderwerken BVBA, company assigned to the tax number BE04107482910. The company Grossen Wim Schilderwerken BVBA is located at the address: Hollestraat 29 3300 Hakendover (Tienen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Painting contractors. Products created in Grossen Wim Schilderwerken BVBA were not found.
The main activity of Grossen Wim Schilderwerken BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Grossen Wim Schilderwerken BVBA is not available. You also can look at reviews of Grossen Wim Schilderwerken BVBA, open positions, location of Grossen Wim Schilderwerken BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grossen Wim Schilderwerken BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grossen Wim Schilderwerken BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grossen Wim Schilderwerken BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grossen Wim Schilderwerken BVBA, employees, financial statistics.