FLCMA CGM LOGISTICS NV

Contactgegevens FLCMA CGM LOGISTICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCMA CGM LOGISTICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCMA CGM LOGISTICS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Stijfselrui 36 2000 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-02-39-11 32-32-02-39-11

Fax (fax): 32-32-02-36-38 32-32-02-36-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCMA CGM LOGISTICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCMA CGM LOGISTICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCMA CGM LOGISTICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCMA CGM LOGISTICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCMA CGM LOGISTICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCMA CGM LOGISTICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCMA CGM LOGISTICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCMA CGM LOGISTICS NV
Products information FLCMA CGM LOGISTICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06690917968
Ondernemingsnummer: 8115570068
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FLCMA CGM LOGISTICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCMA CGM LOGISTICS NV
(Get full report from official database of BE for FLCMA CGM LOGISTICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCMA CGM LOGISTICS NV
Addition kinds of activities for FLCMA CGM LOGISTICS NV

265603. Voedselcontainers (vloeistofdicht), inclusief melkverpakkingen | Food containers (liquid tight), including milk cartons
272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
805900. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
20640101. Chocolade bedekte data | Chocolate covered dates
22310100. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
28990200. zuren | Acids
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service

Werken bij FLCMA CGM LOGISTICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCMA CGM LOGISTICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCMA CGM LOGISTICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCMA CGM LOGISTICS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Munte (MUNTE)

    Regio: MUNTE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van FLCMA CGM LOGISTICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCMA CGM LOGISTICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCMA CGM LOGISTICS NV. Laat een reactie achter voor FLCMA CGM LOGISTICS NV. FLCMA CGM LOGISTICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCMA CGM LOGISTICS NV. Leave a respond for FLCMA CGM LOGISTICS NV. FLCMA CGM LOGISTICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCMA CGM LOGISTICS NV op de google maps. Adres en contacten FLCMA CGM LOGISTICS NV
Location of FLCMA CGM LOGISTICS NV on the google maps. Address and contacts of FLCMA CGM LOGISTICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCMA CGM LOGISTICS NV FLCMA CGM LOGISTICS NV: RAP OF NIETS | DESAEVER | CABINET DENTAIRE GHOLYPOUR | PASCALE WANTIEZ | FEDRALE POLITIE

Other related companies as FLCMA CGM LOGISTICS NV: RAP OF NIETS | DESAEVER | CABINET DENTAIRE GHOLYPOUR | PASCALE WANTIEZ | FEDRALE POLITIE

FLCMA CGM LOGISTICS NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCMA CGM LOGISTICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06690917968. Het bedrijf FLCMA CGM LOGISTICS NV bevindt zich op het adres: Stijfselrui 36 2000 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 175,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCMA CGM LOGISTICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCMA CGM LOGISTICS NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCMA CGM LOGISTICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCMA CGM LOGISTICS NV, openstaande posities, locatie van FLCMA CGM LOGISTICS NV op de kaart.

FLCMA CGM LOGISTICS NV is a company, that was registered 1998 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCMA CGM LOGISTICS NV, company assigned to the tax number BE06690917968. The company FLCMA CGM LOGISTICS NV is located at the address: Stijfselrui 36 2000 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 175,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCMA CGM LOGISTICS NV were not found.
The main activity of FLCMA CGM LOGISTICS NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCMA CGM LOGISTICS NV is not available. You also can look at reviews of FLCMA CGM LOGISTICS NV, open positions, location of FLCMA CGM LOGISTICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCMA CGM LOGISTICS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCMA CGM LOGISTICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCMA CGM LOGISTICS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCMA CGM LOGISTICS NV, employees, financial statistics.