JEANNINE BOOSSY

Contactgegevens JEANNINE BOOSSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNINE BOOSSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNINE BOOSSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLLIGUETTE 465; 4654; HERVE, België

Telefoon (phone): 87688344 (+32-87688344) 87688344 (+32-87688344)

Fax (fax): +32 (64) 505-22-13 +32 (64) 505-22-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNINE BOOSSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNINE BOOSSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNINE BOOSSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNINE BOOSSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNINE BOOSSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNINE BOOSSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNINE BOOSSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNINE BOOSSY
Products information JEANNINE BOOSSY

BTW identificatienummer (tax): BE08188629150
Ondernemingsnummer: 9689086914
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 357,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNINE BOOSSY
(Get full report from official database of BE for JEANNINE BOOSSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNINE BOOSSY
Addition kinds of activities for JEANNINE BOOSSY

09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
22820103. Borduurgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Embroidery yarn: twisting, winding, or spooling
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
35470100. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
79339903. Tien pin centre | Ten pin center

Werken bij JEANNINE BOOSSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNINE BOOSSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNINE BOOSSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNINE BOOSSY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • chauffeur CE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belevert onze Belgische klanten Bij het laden en lossen van de goederen maak je gebruik van een elektrische transpallet of een heftruck.

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van JEANNINE BOOSSY in sociale netwerken
Look for responds of JEANNINE BOOSSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNINE BOOSSY. Laat een reactie achter voor JEANNINE BOOSSY. JEANNINE BOOSSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNINE BOOSSY. Leave a respond for JEANNINE BOOSSY. JEANNINE BOOSSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNINE BOOSSY op de google maps. Adres en contacten JEANNINE BOOSSY
Location of JEANNINE BOOSSY on the google maps. Address and contacts of JEANNINE BOOSSY

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNINE BOOSSY JEANNINE BOOSSY: Danotherm S.P.R.L. | V.T. PRIMAVERA BETEKOM | Mangon M | CARINE CLAES | Compuhouse

Other related companies as JEANNINE BOOSSY: Danotherm S.P.R.L. | V.T. PRIMAVERA BETEKOM | Mangon M | CARINE CLAES | Compuhouse

JEANNINE BOOSSY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNINE BOOSSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08188629150. Het bedrijf JEANNINE BOOSSY bevindt zich op het adres: HOLLIGUETTE 465; 4654; HERVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 357,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van JEANNINE BOOSSY is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNINE BOOSSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNINE BOOSSY, openstaande posities, locatie van JEANNINE BOOSSY op de kaart.

JEANNINE BOOSSY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNINE BOOSSY, company assigned to the tax number BE08188629150. The company JEANNINE BOOSSY is located at the address: HOLLIGUETTE 465; 4654; HERVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 357,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of JEANNINE BOOSSY is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNINE BOOSSY is not available. You also can look at reviews of JEANNINE BOOSSY, open positions, location of JEANNINE BOOSSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNINE BOOSSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNINE BOOSSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNINE BOOSSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNINE BOOSSY, employees, financial statistics.