JEAN-PIERRE FLAMENT

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • JEAN-PIERRE FLAMENT
Private companiesSocial Services • JEAN-PIERRE FLAMENT

Contactgegevens JEAN-PIERRE FLAMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE FLAMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE FLAMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BANNI?RE 6; 7190; ECAUSSINNES, België

Telefoon (phone): 67490343 (+32-67490343) 67490343 (+32-67490343)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE FLAMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE FLAMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE FLAMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE FLAMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE FLAMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE FLAMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE FLAMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE FLAMENT
Products information JEAN-PIERRE FLAMENT

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE FLAMENT
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE FLAMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE FLAMENT
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE FLAMENT

811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
965104. Regeling, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commerical sectors, level of government
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
27520204. Coupons, gelithografeerd | Coupons, lithographed
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
50210304. waterbedden | Waterbeds

Werken bij JEAN-PIERRE FLAMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE FLAMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE FLAMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE FLAMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Jobstudent McDonald's Mol weekend en doordeweekse dagen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en wil je graag een centje bijverdienen? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. Bij McDonald's Mol kan je als jobstudent zowel door de week als in het weekend aan de slag. Hou er rekening mee dat je minstens 10 uren per week zult werken en dat deze uren zowel in de vakantie, door de week als tijdens de weekends gepland kunnen worden. Oftewel word je ingezet in ons keukenteam en help je ons met de bereiding van de sandwiches, het beheer van de voorraden volgens het FIFO principe, .... Oftewel word je ingezet in ons counterteam en kom je rechtstreeks in contact met onze klanten om hun te helpen met hun bestelling, het onderhouden van de lobby, ... Je draagt een grote verantwoordelijkheid inzake kwaliteit en voedselveiligheid en werkt in een jong en dynamisch team.

  • Elektromechanieker - Bachelor - Regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een voedingsfirma in de regio van Deinze is AGO Technics op zoek naar uitvoerend elektromecanieker (bachelor) . Als elektromecanieker word je all round ingezet op de preventieve en curatieve taken van het onderhoudsteam. Je functie: Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud. Doordat jij het aanspreekpunt bent op vlak van machines en infrastructuur, zorg je ervoor dat je ten alle tijde op de hoogte bent van de stand van zaken omtrent al dan niet geplande onderhoudswerken. Als er zich storingen voordoen, probeer je zo snel mogelijk ter plekke te gaan om zo eventueel samen met een collega-technieker, een oplossing te zoeken. Je zoekt gericht oplossingen op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je brengt verbeteringen aan waar nodig.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE FLAMENT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE FLAMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE FLAMENT. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE FLAMENT. JEAN-PIERRE FLAMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE FLAMENT. Leave a respond for JEAN-PIERRE FLAMENT. JEAN-PIERRE FLAMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE FLAMENT op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE FLAMENT
Location of JEAN-PIERRE FLAMENT on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE FLAMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE FLAMENT JEAN-PIERRE FLAMENT: LBC | USCHI KOTTGEN | ROSANE STAS DE RICHELLE | DIAMAXX | SLLS sa

Other related companies as JEAN-PIERRE FLAMENT: LBC | USCHI KOTTGEN | ROSANE STAS DE RICHELLE | DIAMAXX | SLLS sa

JEAN-PIERRE FLAMENT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE FLAMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf JEAN-PIERRE FLAMENT bevindt zich op het adres: RUE DE LA BANNI?RE 6; 7190; ECAUSSINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE FLAMENT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE FLAMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE FLAMENT, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE FLAMENT op de kaart.

JEAN-PIERRE FLAMENT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE FLAMENT, company assigned to the tax number BE04045410156. The company JEAN-PIERRE FLAMENT is located at the address: RUE DE LA BANNI?RE 6; 7190; ECAUSSINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of JEAN-PIERRE FLAMENT is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE FLAMENT is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE FLAMENT, open positions, location of JEAN-PIERRE FLAMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE FLAMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE FLAMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE FLAMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE FLAMENT, employees, financial statistics.