JEAN-PAUL PIERREUX

Contactgegevens JEAN-PAUL PIERREUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PAUL PIERREUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PAUL PIERREUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENNIKSESTEENWEG 53; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23600109 (+32-23600109) 23600109 (+32-23600109)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PAUL PIERREUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PAUL PIERREUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PAUL PIERREUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PAUL PIERREUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PAUL PIERREUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PAUL PIERREUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PAUL PIERREUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PAUL PIERREUX
Products information JEAN-PAUL PIERREUX

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Sp茅cialisation: M茅decine Sportive.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PAUL PIERREUX
(Get full report from official database of BE for JEAN-PAUL PIERREUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PAUL PIERREUX
Addition kinds of activities for JEAN-PAUL PIERREUX

34430126. Vaartuigen, proces of opslag (van boilerwinkels): metalen plaat | Vessels, process or storage (from boiler shops): metal plate
38279912. monochromatoren | Monochromators
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
50720201. Bestek | Cutlery
58130201. Cabaret | Cabaret

Werken bij JEAN-PAUL PIERREUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PAUL PIERREUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PAUL PIERREUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PAUL PIERREUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Hierbij wordt je ingezet als productiemedewerker of als inpakker, afhankelijk van de drukte. Takenpakket: De vis in de correcte verpakkingsschaal leggen en de schalen in dozen steken. Daarnaast kan je ook instaan voor de aanvoer van vis naar de productielijn. Afgewerkte producten breng je naar de logistieke afdeling.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als administratief bediende in de maand augustus

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

Zoek naar antwoorden van JEAN-PAUL PIERREUX in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PAUL PIERREUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PAUL PIERREUX. Laat een reactie achter voor JEAN-PAUL PIERREUX. JEAN-PAUL PIERREUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PAUL PIERREUX. Leave a respond for JEAN-PAUL PIERREUX. JEAN-PAUL PIERREUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PAUL PIERREUX op de google maps. Adres en contacten JEAN-PAUL PIERREUX
Location of JEAN-PAUL PIERREUX on the google maps. Address and contacts of JEAN-PAUL PIERREUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PAUL PIERREUX JEAN-PAUL PIERREUX: MARC VAN BAEL | Elder | INGRID TOMME | GARDEL C. | RENE BAERVOETS

Other related companies as JEAN-PAUL PIERREUX: MARC VAN BAEL | Elder | INGRID TOMME | GARDEL C. | RENE BAERVOETS

JEAN-PAUL PIERREUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PAUL PIERREUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf JEAN-PAUL PIERREUX bevindt zich op het adres: LENNIKSESTEENWEG 53; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
De hoofdactiviteit van JEAN-PAUL PIERREUX is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PAUL PIERREUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PAUL PIERREUX, openstaande posities, locatie van JEAN-PAUL PIERREUX op de kaart.

JEAN-PAUL PIERREUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PAUL PIERREUX, company assigned to the tax number BE08681915283. The company JEAN-PAUL PIERREUX is located at the address: LENNIKSESTEENWEG 53; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decine Sportive..
The main activity of JEAN-PAUL PIERREUX is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PAUL PIERREUX is not available. You also can look at reviews of JEAN-PAUL PIERREUX, open positions, location of JEAN-PAUL PIERREUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PAUL PIERREUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PAUL PIERREUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PAUL PIERREUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PAUL PIERREUX, employees, financial statistics.