JEAN-MARIE GOETHALS

Contactgegevens JEAN-MARIE GOETHALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MARIE GOETHALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MARIE GOETHALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL LEBRUNSTRAAT 1; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16238174 (+32-16238174) 16238174 (+32-16238174)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MARIE GOETHALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MARIE GOETHALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MARIE GOETHALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MARIE GOETHALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MARIE GOETHALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MARIE GOETHALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MARIE GOETHALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MARIE GOETHALS
Products information JEAN-MARIE GOETHALS

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Sp茅cialisation: Psychiatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MARIE GOETHALS
(Get full report from official database of BE for JEAN-MARIE GOETHALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MARIE GOETHALS
Addition kinds of activities for JEAN-MARIE GOETHALS

399101. bezems | Brooms
733500. Commerciële fotografie | Commercial photography
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
26770000. enveloppen | Envelopes
34419900. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
42139905. Zwaar transport van machines | Heavy machinery transport

Werken bij JEAN-MARIE GOETHALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MARIE GOETHALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MARIE GOETHALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MARIE GOETHALS. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Project Engineer (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Uitwerken van een kwalitatief ontwerp en detailtekening van de projectvraag conform de wetgeving, geldende constructiecodes en vooropgestelde contractbepalingen en dit in nauw contact met onze klanten. Garant staan voor een goed idee en lay-out Instaan voor de opmaak van stuklijsten voor de nodige aankoopbehoeften om de productie van het ontwerp te garanderen. Je maakt calculaties en berekent welke materialen nodig zijn, besteld moeten worden,.. Ondersteuning bieden aan de werkplaats tijdens engineeringstraject en constructiefase van het project (vb. bijstand rond de opmaak van procedures en technische documenten, opvolgen en bijsturen van de ontwerpen in productie) Je bent tevens verantwoordelijk voor het technisch klantendossier met de nodige certificaten.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van JEAN-MARIE GOETHALS in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MARIE GOETHALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MARIE GOETHALS. Laat een reactie achter voor JEAN-MARIE GOETHALS. JEAN-MARIE GOETHALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MARIE GOETHALS. Leave a respond for JEAN-MARIE GOETHALS. JEAN-MARIE GOETHALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MARIE GOETHALS op de google maps. Adres en contacten JEAN-MARIE GOETHALS
Location of JEAN-MARIE GOETHALS on the google maps. Address and contacts of JEAN-MARIE GOETHALS

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MARIE GOETHALS JEAN-MARIE GOETHALS: FLEDANA | FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL | IPSOMAT | ZAKENKANTOOR VERWEE | Duran, Jacob

Other related companies as JEAN-MARIE GOETHALS: FLEDANA | FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL | IPSOMAT | ZAKENKANTOOR VERWEE | Duran, Jacob

JEAN-MARIE GOETHALS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MARIE GOETHALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf JEAN-MARIE GOETHALS bevindt zich op het adres: PAUL LEBRUNSTRAAT 1; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: Psychiatres..
De hoofdactiviteit van JEAN-MARIE GOETHALS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MARIE GOETHALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MARIE GOETHALS, openstaande posities, locatie van JEAN-MARIE GOETHALS op de kaart.

JEAN-MARIE GOETHALS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MARIE GOETHALS, company assigned to the tax number BE03864410400. The company JEAN-MARIE GOETHALS is located at the address: PAUL LEBRUNSTRAAT 1; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: Psychiatres..
The main activity of JEAN-MARIE GOETHALS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MARIE GOETHALS is not available. You also can look at reviews of JEAN-MARIE GOETHALS, open positions, location of JEAN-MARIE GOETHALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MARIE GOETHALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MARIE GOETHALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MARIE GOETHALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MARIE GOETHALS, employees, financial statistics.