JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH
Private companiesAdministration of Economic Programs • JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

Contactgegevens JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIEWEG 52; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23754887 (+32-23754887) 23754887 (+32-23754887)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH
Products information JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH
(Get full report from official database of BE for JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH
Addition kinds of activities for JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
299200. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
67330000. Trusts, nec | Trusts, nec
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers
80110204. Vrijstaand medisch hulpcentrum | Freestanding emergency medical center

Werken bij JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kessel-Lo - Leuven - Heverlee (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE-KACHTEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Laat een reactie achter voor JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. Leave a respond for JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH. JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH op de google maps. Adres en contacten JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH
Location of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH on the google maps. Address and contacts of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: Fedora | Koekestutje ('t) | OPENBARE BIBLIOTHEEK | THEO DE ROECK | RAYMOND MUNTERS

Other related companies as JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH: Fedora | Koekestutje ('t) | OPENBARE BIBLIOTHEEK | THEO DE ROECK | RAYMOND MUNTERS

JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH bevindt zich op het adres: DIEWEG 52; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, openstaande posities, locatie van JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH op de kaart.

JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, company assigned to the tax number BE05938079833. The company JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is located at the address: DIEWEG 52; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH is not available. You also can look at reviews of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, open positions, location of JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-LOUIS DE VICQ DE CUMPTICH, employees, financial statistics.