GABRIEL MACKELBERG

Contactgegevens GABRIEL MACKELBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL MACKELBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL MACKELBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENSTRAAT 36; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51201354 (+32-51201354) 51201354 (+32-51201354)

Fax (fax): +32 (67) 295-25-38 +32 (67) 295-25-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL MACKELBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL MACKELBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL MACKELBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL MACKELBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL MACKELBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL MACKELBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL MACKELBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL MACKELBERG
Products information GABRIEL MACKELBERG

BTW identificatienummer (tax): BE07027923583
Ondernemingsnummer: 3410949707
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in GABRIEL MACKELBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL MACKELBERG
(Get full report from official database of BE for GABRIEL MACKELBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL MACKELBERG
Addition kinds of activities for GABRIEL MACKELBERG

242903. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
394900. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
28910100. Sealants | Sealants
34710202. Reinigen en ontkalken van metalen producten | Cleaning and descaling metal products
50210101. Barmeubelen | Bar furniture
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded

Werken bij GABRIEL MACKELBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL MACKELBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL MACKELBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL MACKELBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een wereldleider in de metaalindustrie die een volledig assortiment aan technische diensten en oplossingen voor de staal- en gieterijindustrie biedt, is op zoek naar gedreven productiemedewerkers. Jouw taken omvatten: stukwerk voor de staalnijverheid het instellen en bedienen van technische machines aan een productielijn manueel bevoorraden van de machines met grafiet voor het gieten van de moules het bakken, afschuren, en spuiten van de moules met een vuurwerende laag. kwaliteitscontrole om basis van staalname en onderzoek in labo

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Technisch bediende Naverkoop Koeltechnieken (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je neemt het beheer van hun naverkoopdienst op zich. Dit omvat: Preventief onderhoud Curatief onderhoud De regiebonnen verwerken De retours behandelen De logboeken en as-built dossiers (= grotere werven) opmaken Projectleiders ondersteunen ERP systeem helpen integreren Gereedschap van je medewerkers beheren.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Werfleider (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, opvolging en voortgang van belangrijke werven je controleert o.a. de rendementen en de werkmethodes je volgt de uitvoeringsplanning op en verzorgt de noodzakelijke mondelinge en schriftelijke communicatie met de projectleider en de klant je zorgt voor een technische opvolging van de werf en de tijdige leveringen van materialen je geeft leiding aan meerdere medewerkers, meestal onderaannemers je beheert en bewaakt de veiligheid op de werf je bent bereid om deze taken uit te voeren, zowel in het binnenland als in het buitenland

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Medewerker bediening : flexi-job (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Flexijob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een medewerker voor de bediening onder het statuut van flexi-job. U werkt minstens 4/5 bij een andere werkgever of u bent gepensioneerde en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

Zoek naar antwoorden van GABRIEL MACKELBERG in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL MACKELBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL MACKELBERG. Laat een reactie achter voor GABRIEL MACKELBERG. GABRIEL MACKELBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL MACKELBERG. Leave a respond for GABRIEL MACKELBERG. GABRIEL MACKELBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL MACKELBERG op de google maps. Adres en contacten GABRIEL MACKELBERG
Location of GABRIEL MACKELBERG on the google maps. Address and contacts of GABRIEL MACKELBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL MACKELBERG GABRIEL MACKELBERG: BEELS FRANS | C. DEMOULIN | BECKERS MOTORS (GUPAT nv) NV | Intensive Secretarial Assistance | What's Happening In Belgium

Other related companies as GABRIEL MACKELBERG: BEELS FRANS | C. DEMOULIN | BECKERS MOTORS (GUPAT nv) NV | Intensive Secretarial Assistance | What's Happening In Belgium

GABRIEL MACKELBERG is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL MACKELBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027923583. Het bedrijf GABRIEL MACKELBERG bevindt zich op het adres: STEENSTRAAT 36; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 216,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in GABRIEL MACKELBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GABRIEL MACKELBERG is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL MACKELBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL MACKELBERG, openstaande posities, locatie van GABRIEL MACKELBERG op de kaart.

GABRIEL MACKELBERG is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL MACKELBERG, company assigned to the tax number BE07027923583. The company GABRIEL MACKELBERG is located at the address: STEENSTRAAT 36; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 216,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhouders. Products created in GABRIEL MACKELBERG were not found.
The main activity of GABRIEL MACKELBERG is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL MACKELBERG is not available. You also can look at reviews of GABRIEL MACKELBERG, open positions, location of GABRIEL MACKELBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL MACKELBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL MACKELBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL MACKELBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL MACKELBERG, employees, financial statistics.