HILDE DUCHENE

Contactgegevens HILDE DUCHENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDE DUCHENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDE DUCHENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE NEFSTRAAT 69; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14553311 (+32-14553311) 14553311 (+32-14553311)

Fax (fax): +32 (67) 837-12-39 +32 (67) 837-12-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDE DUCHENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDE DUCHENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDE DUCHENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDE DUCHENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDE DUCHENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDE DUCHENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDE DUCHENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDE DUCHENE
Products information HILDE DUCHENE

BTW identificatienummer (tax): BE06418731689
Ondernemingsnummer: 3898193359
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDE DUCHENE
(Get full report from official database of BE for HILDE DUCHENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDE DUCHENE
Addition kinds of activities for HILDE DUCHENE

251199. Houten huishoudelijke meubels, nec | Wood household furniture, nec
316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
20119902. Gehakt vlees, van vlees geslacht ter plaatse | Cured meats, from meat slaughtered on site
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
39990602. Parasols en kaders: handgrepen, onderdelen en versieringen | Parasols and frames: handles, parts, and trimmings

Werken bij HILDE DUCHENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDE DUCHENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDE DUCHENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDE DUCHENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuk bouwbedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een lader van staalconstructies. Aan de hand van ladinglijsten laad je de opleggers met behulp van een rolbrug.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Carrossier- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Studierelevante bijbaan management assistent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met een bachelor of master? WIl je graag je talen gebruiken in een studierelevante bijbaan? Wil je graag een centje bijverdienen gedurende 1 dag per week (woensdag)? Dan heeft Randstad Young Talents jouw ideale job. Voor een groot bedrijf met hoofdzetel in Waregem zijn we op zoek naar een student die graag op woensdag wenst te werken. Je vervangt de receptioniste die niet werkt op woensdag en staat in voor volgende taken: onthalen van iedereen die binnenkomt in diverse taken (FR-NDL-ENG) beantwoorden van de telefoons in de diverse talen controle van facturen ...

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van HILDE DUCHENE in sociale netwerken
Look for responds of HILDE DUCHENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDE DUCHENE. Laat een reactie achter voor HILDE DUCHENE. HILDE DUCHENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDE DUCHENE. Leave a respond for HILDE DUCHENE. HILDE DUCHENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDE DUCHENE op de google maps. Adres en contacten HILDE DUCHENE
Location of HILDE DUCHENE on the google maps. Address and contacts of HILDE DUCHENE

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDE DUCHENE HILDE DUCHENE: N.L. CAR DESIGN | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | MAISON DE L'ESCRIME | EDWARD VLAEYMANS | Schipken ('t)

Other related companies as HILDE DUCHENE: N.L. CAR DESIGN | CENTRE DE SERVICE SOCIAL | MAISON DE L'ESCRIME | EDWARD VLAEYMANS | Schipken ('t)

HILDE DUCHENE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDE DUCHENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06418731689. Het bedrijf HILDE DUCHENE bevindt zich op het adres: DE NEFSTRAAT 69; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van HILDE DUCHENE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDE DUCHENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDE DUCHENE, openstaande posities, locatie van HILDE DUCHENE op de kaart.

HILDE DUCHENE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDE DUCHENE, company assigned to the tax number BE06418731689. The company HILDE DUCHENE is located at the address: DE NEFSTRAAT 69; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 358,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of HILDE DUCHENE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDE DUCHENE is not available. You also can look at reviews of HILDE DUCHENE, open positions, location of HILDE DUCHENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDE DUCHENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDE DUCHENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDE DUCHENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDE DUCHENE, employees, financial statistics.