GABRIEL LOGGHE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GABRIEL LOGGHE
Private companiesTobacco Products • GABRIEL LOGGHE

Contactgegevens GABRIEL LOGGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GABRIEL LOGGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GABRIEL LOGGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOMERLAAN 18; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59310210 (+32-59310210) 59310210 (+32-59310210)

Fax (fax): +32 (83) 843-98-18 +32 (83) 843-98-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GABRIEL LOGGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GABRIEL LOGGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GABRIEL LOGGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GABRIEL LOGGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GABRIEL LOGGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GABRIEL LOGGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GABRIEL LOGGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GABRIEL LOGGHE
Products information GABRIEL LOGGHE

BTW identificatienummer (tax): BE08185607910
Ondernemingsnummer: 7626129150
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 422,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GABRIEL LOGGHE
(Get full report from official database of BE for GABRIEL LOGGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GABRIEL LOGGHE
Addition kinds of activities for GABRIEL LOGGHE

373202. Niet-gemotoriseerde boot, gebouw en reparatie | Non-motorized boat, building and repairing
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
57319909. Televisietoestellen | Television sets
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate

Werken bij GABRIEL LOGGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GABRIEL LOGGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GABRIEL LOGGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GABRIEL LOGGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Docenten Netwerkbeheer (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Werfreserve

    U heeft een grondige praktische kennis van Netwerken -TCP/IP - Interconnectie - Microsoft OS Client en OS Server - Linux

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van GABRIEL LOGGHE in sociale netwerken
Look for responds of GABRIEL LOGGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GABRIEL LOGGHE. Laat een reactie achter voor GABRIEL LOGGHE. GABRIEL LOGGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GABRIEL LOGGHE. Leave a respond for GABRIEL LOGGHE. GABRIEL LOGGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GABRIEL LOGGHE op de google maps. Adres en contacten GABRIEL LOGGHE
Location of GABRIEL LOGGHE on the google maps. Address and contacts of GABRIEL LOGGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GABRIEL LOGGHE GABRIEL LOGGHE: CRUCIFIX N | Deruyter F | CAMPING MOSAN | KRISTIEN JORIS | VERLY M.

Other related companies as GABRIEL LOGGHE: CRUCIFIX N | Deruyter F | CAMPING MOSAN | KRISTIEN JORIS | VERLY M.

GABRIEL LOGGHE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GABRIEL LOGGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185607910. Het bedrijf GABRIEL LOGGHE bevindt zich op het adres: ZOMERLAAN 18; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 422,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van GABRIEL LOGGHE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GABRIEL LOGGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GABRIEL LOGGHE, openstaande posities, locatie van GABRIEL LOGGHE op de kaart.

GABRIEL LOGGHE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is GABRIEL LOGGHE, company assigned to the tax number BE08185607910. The company GABRIEL LOGGHE is located at the address: ZOMERLAAN 18; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 422,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of GABRIEL LOGGHE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GABRIEL LOGGHE is not available. You also can look at reviews of GABRIEL LOGGHE, open positions, location of GABRIEL LOGGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GABRIEL LOGGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GABRIEL LOGGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GABRIEL LOGGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GABRIEL LOGGHE, employees, financial statistics.